Γιάννης Βαρδής-Νατάσα Σκαφιδά: Βαπτίζουν τον γιο τους-Δείτε ποιοι θα είναι οι νονοί του (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.   Μάλιστα, σήμερα μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής «Love it» μάθαμε ότι ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά ετοιμάζονται για την βάφτιση του γιου τους. Ωστόσο, το μυστήριο θα γίνει την Κυριακή που μας έρχεται στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι στις 6 το απόγευμα και το παρόν θα δώσουν 100 μόλις άτομα, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για

Ενημερώθηκε: 23/06/21 - 21:00

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Μάλιστα, σήμερα μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής «Love it» μάθαμε ότι ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά ετοιμάζονται για την βάφτιση του γιου τους.

Ωστόσο, το μυστήριο θα γίνει την Κυριακή που μας έρχεται στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι στις 6 το απόγευμα και το παρόν θα δώσουν 100 μόλις άτομα, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για τον κορονοϊό.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο μικρός θα πάρει το όνομα του αείμνηστου παππού του και έτσι θα βαφτιστεί Αντώνης και νονοί του θα είναι ο Αντώνης Ρέμος και η σύζυγος του, Υβόννη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ