ΠΑΟΚ-Ριέκα 1-1: Στην Κροατία για την πρόκριση (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΠΑΟΚ-Ριέκα 1-1: Στην Κροατία για την πρόκριση

Ενημερώθηκε: 19/08/21 - 23:24

Ο ΠΑΟΚ έχασε έξι - επτά καθαρές ευκαιρίες για να πάρει καθαρή νίκη εναντίον της Ριέκα και τελικά σκόραρε με... αυτογκόλ στο 90' + 4' εναντίον της κροατικής ομάδας που είχε πάρει προβάδισμα από το 33'.

Το τελικό 1-1 μπορεί να ήρθε με αρκετή δόση τύχης, αλλά η εμφάνιση, ειδικά στο β’ μέρος, δημιουργεί ελπίδες και αφήνει ορθάνοικτη την πόρτα της πρόκρισης στα playoffs του Europa Conference League.

Η Τούμπα στο τέλος χειροκρότησε τους Κυπελλούχους Ελλάδας, με το σύνθημα «ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς», έστειλε το μήνυμα ενόψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα στην Κροατία, αλλά εκεί οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο και σε μεγαλύτερη διάρκεια για να πάρουν την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο (31’ Τέιλορ), Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς (90’ Εσίτι), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (72’ Κούτσιας), Μπίσεσβαρ (72’ Μουργκ), Καντουρί (90’ Καγκάβα), Σφιντέρσκι

Πρσκαλό

Ριέκα (Γκόραν Τόμιτς): , Ζοάο Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς, Τόμετσακ (72’ Μπούσνιακ), Βούκσεβιτς (76’ Γκάλεσιτς), Λεπινίτσα, Τσερίν (76’ Λίμπερ) , Πάβισιτς, Αμπέμ, Αμπάς (90’ Όμπρεγκον).