Παναθηναϊκός: «Βλέπουν» ενδεκάδα Βιτάλ-Παλάσιος

 
Παναθηναϊκός: «Βλέπουν» ενδεκάδα Βιτάλ-Παλάσιος

Ενημερώθηκε: 10/09/21 - 10:53

Ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για το πρώτο του επίσημο ματς στη σεζόν, το Σάββατο στις 20:30 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο για την πρεμιέρα της Super League.

Σεμπαστιάν Παλάσιος και Ματέους Βιτάλ μετρούν λίγες μέρες στις προπονήσεις, ειδικά ο πρώτος που δεν έχει συμπληρώσει καν πέντε μέρες. Ωστόσο η εξαιρετική εικόνα που δείχνουν και η αγωνιστική τους ετοιμότητα, καθώς έρχονται από φουλ σεζόν, καθιστά δεδομένη την παρουσία τους στην αποστολή και με πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως θα βάλει τον Λούντκβιστ σε ρόλο επιτελικού μέσου στο 4-2-3-1, με τους Παλάσιος, Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη να διεκδικούν τις θέσεις των ακραίων. Ο Βραζιλιάνος, πάντως, είναι επιλογή και για τη θέση πίσω από τον σέντερ φορ. Για την επίθεση ο Καρλίτος μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στα τελευταία φιλικά δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Στην άμυνα ο Σάρλια έχει προβάδισμα για παρτενέρ του Βέλεθ, ενώ οι Κώτσιρας και Χουάνκαρ θα καλύψουν τα δύο άκρα, με τους Ρούμπεν και Μαουρίσιο να έχουν τον πρώτο λόγο για τη δυάδα των κεντρικών χαφ.