ΣΚΑΙ: Οριστικά τέλος η Αντελίνα Βαρθακούρη – Η αντικαταστάστρια

 
ΣΚΑΙ: Οριστικά τέλος η Αντελίνα Βαρθακούρη – Η αντικαταστάστρια

Ενημερώθηκε: 15/09/21 - 13:40

Τα διαφαινόμενα προβλήματα τελικά οδήγησαν σε οριστικό αδιέξοδο.

Youfly

Σύμφωνα με το η Αντελίνα Βαρθακούρη βρίσκεται οριστικά εκτός προγράμματος ΣΚΑΙ και ήδη γνωρίζουμε ποια ηθοποιός παίρνει τη θέση της.

Τελικά ουδείς από το ζεύγος Βαρθακούρη θα παραμείνει στον ΣΚΑΙ. Η εκπομπή της Αντελίνας αρχικά πήρε αναβολή για το δεύτερο μισό της σεζόν και τώρα ακυρώθηκε οριστικά, με την ίδια να μην βρίσκεται στα πλάνα του καναλιού.

ΣΚΑΙ: Η Δήμητρα Κατσαφάδου στη θέση της Αντελίνας

Η αντικαταστάτρια της θα είναι η Δήμητρα Κατσαφάδου. Το κανάλι την έχει προσεγγίσει για την παρουσίαση εκπομπής, στην οποία θα περιέχεται και σημαντική τοποθέτηση προϊόντων. Όσον αφορά την Αντελίνα Βαρθακούρη υπάρχει το εξής θέμα με τον ΣΚΑΙ. Η ίδια έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, χωρίς όμως να υπάρχει η πρόθεση να της δοθεί κάποια εκπομπή.

Η παρουσιάστρια δεν θέλει να ‘κάτσει’ πάνω στο συμβόλαιο της, οπότε και οι δύο πλευρές ψάχνουν τρόπο να λύσουν την συνεργασίας τους. Οι εξελίξεις αυτές πάντως ίσως ρίχνουν και λίγο φως στην επιθετική αντίδραση του συζύγου της, Χάρη Βαρθακούρη, απέναντι στον ΣΚΑΙ για το κλεμμένο Instagram από την εκπομπή Όλα Γκούντ!