Οι ζωδιακές προβλέψεις της Τρίτης (5/10)

 
Οι ζωδιακές προβλέψεις της Τρίτης (5/10)

Ενημερώθηκε: 05/10/21 - 11:21

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο της Παρθένου, βάζοντας και πάλι μία καλή πλανητική ενέργεια στα ζώδια της Γης, [Ταύρους – Παρθένους και Αιγόκερους], του τρίτου δεκαημέρου.

Θα υπάρξουν πολύ καλές συνθήκες στο να πετύχουμε οικονομικές απολαβές και να ισορροπήσουμε μέσα από τα συναισθήματα μας. Η μεταμόρφωση είναι αναγκαία σε αυτά τα τρία ζώδια, για να μπορέσουν να εξελιχθούν και δεν εννοώ την εξωτερική μεταμόρφωση, αλλά την εσωτερική δύναμη που πρέπει να έχουμε για να προχωρήσουμε στις προκλήσεις της ζωής. Πως θα είναι τα δώδεκα ζώδια αυτή την μέρα, λίγο πριν την Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου ….

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικές οι βλέψεις σας για σας του τρίτου κυρίως δεκαημέρου, όπου υπάρχει η πιθανότητα να ανανεώσετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις και να προχωρήσετε σε κάτι περισσότερο χρήσιμο για σας. Είναι η εποχή των αλλαγών και μέσα από την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν σήμερα πολύ καλές προοπτικές για να δημιουργήσετε κάτι νέο και αρκετά ανανεωτικό στην ζωή σας. Οι σχέσεις περνούν από κάθαρση και μετά από μία δύσκολη περίοδο, μπορείτε να δείτε τις αλλαγές που γίνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, θα υπάρξουν καλές προοπτικές σε θέματα που αφορούν ένα ακίνητο και γενικότερα το πρακτικό κομμάτι των οικογενειακών δεσμών. Ήρθε η στιγμή για σας ιδίως που έχετε γεννηθεί 1, 2, 3 Ιουνίου, να φροντίσετε την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σε μία πολύ ευνοϊκή θέση για σας, λίγο πριν αλλάξει ζώδιο, θα σας δώσει το παραπάνω μιας σημαντικής στιγμής, στην καθημερινότητα σας. Θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από πολλές φοβίες και να ανταπεξέλθετε σε μία καλή επαγγελματική περίοδο, που ανοίγεται πολύ σύντομα.

ΛΕΩΝ

Η πίεση των ημερών δεν σας έχει αφήσει να ηρεμίσετε, αλλά σίγουρα θα φροντίσετε πρακτικά θέματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Πολύ καλές οι συνθήκες μιας οικονομικής συναλλαγής σας, κυρίως για σας του τελευταίου πενθημέρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε μία πολύ δυνατή μέρα θα εξελιχθεί η 5/10, κυρίως για σας του τελευταίου πενθημέρου, αρκεί να καταλάβετε την βοήθεια που θα πάρετε από το σύμπαν και μην την παρερμηνεύσετε ανάλογα με τις δικές σας επιθυμίες, που κάποιες φορές σας αποπροσανατολίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Λίγο πριν την Νέα Σελήνη, η επιρροή της έχει αρχίσει και γίνεται πολύ εμφανής και σίγουρα εσείς που έχετε γεννηθεί αυτές τις μέρες, θα νιώσετε τους κραδασμούς ενός νέου ξεκινήματος. Φροντίστε να ελέγχετε τα νεύρα σας και τον παρορμητισμό σας, γιατί θα αντιληφθείτε ότι δεν είναι για το καλό σας, να αμφισβητείτε κάθε τι, με άσχημο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η μέρα αυτή είναι μία δυνατή εμπειρία για την προσωπική σας ζωή. Ιδίως εσείς του τελευταίου πενθημέρου, θα πάρετε μία ώθηση προς μία κατεύθυνση και θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζετε τους άλλους, αλλά και να σας φροντίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, οι ευκαιρίες σήμερα θα είναι αρκετές και πολυσύνθετες, σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Σήμερα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, να δώσετε στην σχέση σας, την θέση που της ταιριάζει και της αξίζει δικαιωματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, κυρίως του τελευταίου δεκαημέρου, θα μπορέσετε να ανανεώσετε την ψυχολογία σας μέσα από τα συναισθήματα σας, όπου έχουν βρει τον πιο κατάλληλο αποδέκτη. Επίσης μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, μπορεί να γεννηθεί μία πολύ ισχυρή σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν οι καταλληλότερες συνθήκες για να μπορέσετε να απομακρυνθείτε από ότι δεν σας ταιριάζει. Επίσης ο οικονομικός τομέας, θα είναι εκείνος που θα σας δώσει το παραπάνω από εκείνα που είχατε κατά νου να κάνετε, η να ζητήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία εξαιρετικά θετική μέρα για σας, κυρίως για το τελευταίο δεκαήμερο, όπου όλα συνηγορούν στο να ηρεμήσετε, έστω και προσωρινά, από μία περίεργη κατάσταση που είναι μπλεγμένα και άλλα πρόσωπα. Έχετε αρκετές δυνατότητες για τις επόμενες μέρες να μην αφήσετε τους άλλους να σας πολεμήσουν.