Ιωάννα Τούνη: Η δημόσια συγγνώμη μετά το περιστατικό στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
https://fthisimage.azureedge.net/userfiles/f2a61649-0290-4f72-a81d-a64000ecd9cc/touni_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14.mp4

Ενημερώθηκε: 19/11/21 - 21:57

Μαρία Τσιαντούλα

Και να που πάλι η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να είναι στο προσκήνιο της επικαιρότητας και να μας κάνει όλους να μιλάμε για αυτή!

Βέβαια, για ακόμη μία φορά όχι και με τα καλύτερα λόγια μιας και η ψεύτική εικόνα του Instagram που μας παρουσιάζει καθημερινά…κατέρρευσε! Ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς την ξεσκέπασε η ίδια!

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή το μεσημέρι η Ιωάννα Τούνη ταξίδευε για Αθήνα από Θεσσαλονίκη με αεροπλάνο και όπως είδαμε έγινε έξαλλη στο αεροδρόμιο, καθώς η βαλίτσα της ζύγιζε 2 κιλά παραπάνω από το κανονικό και οι υπάλληλοι της ζήτησαν να πληρώσει 40 ευρώ, αν και χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρία κάθε εβδομάδα.

Η Ιωάννα Τούνη όπως έγραψε στο Instagram «πέταξε» στους υπαλλήλους ένα 50αρικό και σηκώθηκε και έφυγε, με την ατάκα της αυτή να προκαλεί χαμό στα social media.

Και όχι αδίκως, μιας και είναι το λιγότερο προκλητικό ένας άνθρωπος να «πετάει» με τέτοια απαξίωση ένα 50αρικο και ιδιαίτερα στην εποχή που ζούμε, καθώς υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που κοπιάζουν για να βγάλουν αυτό το ποσό.

Αλλά από ότι φαίνεται η μεγάλη ζωή και τα καλοκαίρια στην Μύκονο (και όποιος κατάλαβε…κατάλαβε) έκαναν την Ιωάννα Τούνη να ξεχάσει την αξία των χρημάτων!

Ωστόσο, επειδή όλο αυτό πήρε τεράστια έκταση η Ιωάννα Τούνη θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για αυτή της την φράση και να απολογηθεί για όσα είπε! Ας ελπίσουμε πως κατάλαβε ότι η νεόπλουτη συμπεριφορά που συνηθίζει να έχει με τον κοινωνικό της περίγυρο στη Θεσσαλονίκη δεν περνάει παντού!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ