Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα: Παιχνίδι-πρόκληση στο ΟΑΚΑ

 
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα: Παιχνίδι-πρόκληση στο ΟΑΚΑ

Ενημερώθηκε: 16/12/21 - 12:09

Τεστ υψηλών απαιτήσεων για τον Παναθηναϊκό, που φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» υπέστησαν μία ακόμα εκτός έδρας ήττα, από την Αρμάνι (75-54), σε μια αναμέτρηση που πάλεψαν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κατέρρευσαν μετά την ανάπαυλα.

Έτσι, η ομάδα του Πρίφτη υποχώρησε στο 4-11 και παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα περιμένει μέχρι την ύστατη ώρα τους Νέντοβιτς και Φλόιντ, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμό και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε την 7η συνεχόμενη νίκη της, αφού έφυγε με το διπλό από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα (69-76) και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στην Ευρωλίγκα (13-2).

Οι Καταλανοί θα παραταχθούν δίχως τους Καλάθη, Χίγκινς, Άμπρινες και Μαρτίνες, που είναι τραυματίες. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού για 4 χρόνια (2007-10, 2011-12) και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους του «τριφυλλιού».