LIVE: Βόλος-Παναθηναϊκός 3-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

 
LIVE: Βόλος-Παναθηναϊκός

Ενημερώθηκε: 09/01/22 - 19:12

Οι αναβολές στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Super League συνεχίστηκαν. Μετά τα Άρης - Ατρόμητος, Παναιτωλικός - Λαμία και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, τόσο το Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης, όσο και το Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης δεν θα διεξαχθούν λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού .

Έτσι από το κυριακάτικο πρόγραμμα θα λάβει χώρα μόνο το ματς στο Πανθεσσαλικό μεταξύ του Βόλου και του Παναθηναϊκού στις 17:15. Οι «πράσινοι» στοχεύουν στο να διευρύνουν το σερί νικών που έχουν (προέρχονται από 3/3) και να σκαρφαλώσουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέναντι στον Βόλο, ο οποίος αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 2 Οκτωβρίου, όταν είχε επικρατήσει εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό είδε τους Πέρεθ και Χατζηγιοβάνη να προπονούνται το Σάββατο και να μπαίνουν στην αποστολή. Αμφότεροι, όμως, δεν έχουν πιθανότητες να ξεκινήσουν, καθώς έχασαν αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και μπορούν να βοηθήσουν μόνο ερχόμενοι από τον πάγκο. Στον αντίποδα, ο Χουάνκαρ μετά από μια δυνατή σκαριά που δέχθηκε στο ματς με τον Άρη, ένιωσε έντονες ενοχλήσεις και έμεινε εκτός.

Για τον Βόλο, ο Κώστας Μπράτσος μετράει δύο απουσίες. Εκτός έμεινε ο Νίνης, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Ρινέρ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Παναθηναϊκός και Βόλος τα είχαν «πει» πρόσφατα για τον θεσμό του Κυπέλλου, με τους «πράσινους» να παίρνουν την πρόκριση για τα προημιτελικά. Ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 2-1 στη Λεωφόρο, ενώ η ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό στάδιο είχε λήξει χωρίς τέρματα (0-0).

Δείτε live την εξέλιξη της αναμέτρησης του Βόλου με τον Παναθηναϊκό, για την 17η αγωνιστική της Super League, από το γήπεδο του thepressroom.gr.