Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα (12/01) από το ριάλιτι επιβίωσης

 
Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα (12/01) από το ριάλιτι επιβίωσης

Ενημερώθηκε: 12/01/22 - 20:55

Survivor spoiler (12/01): Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα παρακολουθήσουμε την δεύτερη αποχώρηση για την φετινή σεζόν.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Συγκεκριμένα, υποψήφιοι για αποχώρηση είναι επτά παίκτες, τρεις από την προηγούμενη ψηφοφορία που αναβλήθηκε και τέσσερις από τα αγωνίσματα ασυλίας αυτής της εβδομάδας. Και ο λόγος για τον Βαλάντη, την Μυριέλλα Κουρεντή, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τον Λάμπρο Κωσταντάρα, την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, την Παρασκευή Σταματοπούλου και τον Σταμάτη Καλαφατά οι οποίοι παλεύουν μέσω της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού για την παραμονή στο Survivor. Σύμφωνα λοιπόν με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο η Παρασκευή συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και έτσι είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το Survivor.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα ίσως έχουμε μια μεγάλη έκπληξη με διπλή αποχώρηση. Συγκεκριμένα διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι η Κρυσταλία Κουτσιμάνη που βρίσκεται εδώ και πολλές μέρες στην κλινική με πρόβλημα υγείας, αλλά και ο Σταμάτης Καλαφατάς ο οποίος φαίνεται ξεκάθαρα ότι ξέμεινε από δυνάμεις ετοιμάζονται να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το παιχνίδι. Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη αλλά το σενάριο της διπλής αποχώρησης παίζει δυνατά για το σημερινό επεισόδιο του Survivor.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ