Ζώδια: ΟΙ αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Ενημερώθηκε: 22/01/22 - 00:02

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο της Παρθένου, όπου βρίσκεται στο τρίτο δεκαήμερο. Δέχεται θετικές και αρνητικές όψεις σε αυτό το πέρασμα της και η τάση για ανανέωση και συναισθηματικά ξεσπάσματα, δεν θα λείψουν, κυρίως στα ζώδια της Γης και του Νερού, που έχουν γεννηθεί το τελευταίο πενθήμερο.

Από τις 21.46, έως τα μεσάνυκτα, καλό είναι να αποφύγετε σημαντικά σχέδια και γενικότερα, καινούρια ξεκινήματα. Μία ενασχόληση σας ήρεμη και χαλαρή, είναι ότι καλύτερο για την Σελήνη όταν θα βρίσκεται σε (κενή πορεία).

Ποιο αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια για σήμερα 22 Ιανουαρίου είναι:

ΚΡΙΟΣ

Άλλη μία μέρα, που θα σας απασχολήσουν τα επαγγελματικά σας, με ποικιλόμορφο τρόπο. Πολλές συζητήσεις, σκέψεις, αναθεωρήσεις και γνωριμίες, που αφορούν την εργασία σας, αλλά και την γενικότερη κοινωνική εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία καλή μέρα για σας, ακόμη και με κάποιες οικονομικές δυστοκίες, θα μπορέσετε να βρεθείτε πιο κοντά στα ζητούμενα σας. Ίσως μάλιστα να υπάρξει μία συνάντηση με πρόσωπο που θα σας βοηθήσει σε ένα δύσκολο θέμα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η μέρα θα σας ενεργοποιήσει, θα σας δημιουργήσει καταστάσεις, που πρέπει να διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο. Αν κάνετε το λάθος να αγνοήσετε τους εχθρούς σας, θα έχετε πολλά μπλεξίματα και ανατροπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές, αν απομακρύνετε από κοντά σας, κάθε τοξικότητα και κάθε κακή συμπεριφορά. Πολύ σύντομα θα λύσετε ένα οικογενειακό σας ζήτημα, ή μία εκκρεμότητα που αφορά ένα ακίνητό σας.

ΛΕΩΝ

Για τα Λιοντάρια του τρίτου δεκαημέρου, σίγουρα θα υπάρξουν καλές οικονομικές ευκαιρίες, που θα βοηθήσουν κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο. Χρειάζεστε κάποιο κεφάλαιο, που θα σας δοθεί, ή θα το αποκτήσετε με κάποια ευκολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα παρέχει μεγαλύτερη επιρροή σε εσάς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Μία μέρα γεμάτη με συναισθηματικές ανάγκες, που θα εκπληρωθούν, στο μεγαλύτερο μέρος τους.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να πρέπει να φροντίσετε περισσότερο κάποιες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με ένα ακίνητο, ή με την υγεία σας. Καλό είναι το βράδυ, να το περάσετε με ήρεμη παρέα και γενικότερα, χωρίς να κάνετε κάτι σημαντικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κοινωνικότητα σας σήμερα, θα σας δώσει προβάδισμα, αλλά και θα νιώσετε ότι είστε κοντά στην υλοποίηση μιας, επιτυχημένης σας ιδέας. Η συμβουλή μου είναι να αφήσετε για αργότερα κάθε σημαντική σας υπόθεση, που θέλετε να ολοκληρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί το τελευταίο πενθήμερο, θα είστε παραπάνω αγχωμένοι για μία επαγγελματική σας επιδίωξη. Είναι μία καλή μέρα για να αποδείξετε στον εαυτό σας, ότι τα καταφέρνετε πολύ καλά, μόνο με τις δικές σας δυνάμεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε προβάδισμα στην τύχη, μέσα από καταστάσεις πραγματικά πολύ δύσκολες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η επικοινωνία σας με τους άλλους, που μάλλον εκεί θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι, για αυτά που θα εμπιστευτείτε, σε άτομα αναξιόπιστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και σας δίνει ευκαιρίες, σας κάνει πιο αισιόδοξους και σίγουρα επανεξετάζετε πράγματα που ανήκουν στο κοντινό παρελθόν. Έχετε αρχίσει να σχεδιάζετε μία υπόθεση σας, που αφορά ένα οικογενειακό θέμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη και σήμερα, στο ζώδιο της Παρθένου, βοηθά την προσωπική σας ζωή, αλλά σας κάνει αρκετά μάχιμους, με τα επαγγελματικά σας. Ίσως μάλιστα να μην μπορέσετε να διαχειριστείτε καλά, έναν ανταγωνισμό, που θα προκύψει.