LIVE: Βιγιαρεάλ-Γιουβέντους 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

 
LIVE: Βιγιαρεάλ-Γιουβέντους

Ενημερώθηκε: 22/02/22 - 23:54

Δεν είναι σύνηθες να μην υπάρχει καταγεγραμμένο ιστορικό. Δεν είναι σύνηθες να υπάρχει ζευγάρι που δεν έχει συναντηθεί ούτε μια φορά σε ευρωπαϊκό έδαφος!

Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους ωστόσο έκαναν τη διαφορά, αφού το αποψινό θα είναι το... παρθενικό τους αντάμωμα, με τους δυο «μονομάχους» να διασταυρώνουν βλέμματα στην Ισπανία με στόχο το πρώτο βήμα που θα τους φέρει πιο κοντά στα προημιτελικά. Δυο ομάδες με σαφείς διαφορές, αλλά και πολλά κοινά που αναμένεται να καταθέσουν στο χορτάρι του «Λα Θεράμικα» το βράδυ της Τρίτης (22/2).

Από τη μια, η Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θέλει να αφήσει πίσω τις δυο σερί ισοπαλίες στα εγχώρια και ευελπιστεί πως τα νέα της... όπλα, Βλάχοβιτς - Ζακάρια, σε συνδυασμό με το ευρωπαϊκό της κοστούμι θα συνδράμουν στην επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών. Ούσα μάλιστα η πρωτοπόρος του ομίλου της, τερματίζοντας πάνω από την Τσέλσι, η Γιουβέντους έχει ακόμα έναν λόγο να θεωρείται το φαβορί του ζευγαριού, κάτι που θα κληθεί να αποδείξει σε λίγες ώρες απέναντι στο σύνολο του Ουνάι Έμερι.

Από την άλλη πλευρά, οι Ισπανοί μπορεί να μην έχουν το όνομα, αλλά δεδομένα έχουν τη χάρη! Η κάτοχος του Europa League στοχεύει σε ακόμα μια αξιοσημείωτη ευρωπαϊκή πορεία και αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πλέον βάζει πλώρη για τα νοκ-αουτ! Και η εντυπωσιακή «τεσσάρα» στη Γρανάδα με χατ τρικ του Νταντζούμα ως τελευταίο δείγμα αγωνιστικής κατάστασης προμηνύει... άγριες διαθέσεις από πλευράς Ισπανών που θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να αφήσουν εκτός συνέχειας την μπαρουτοκαπνισμένη μηχανή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Σε επίπεδο απουσιών πάντως και οι δυο πλευρές μετρούν τις πληγές τους. Διότι μπορεί ο Έμερι να είδε τον Γιέρεμι Πίνο να τίθεται ξανά στη διάθεσή του, όμως οι απώλειες των Μορένο, Κοκλέν, Πένια και τα ερωτηματικά γύρω από τους Λο Σέλσο και Καπού έχουν καταστήσει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Κίτρινου Υποβρυχίου. Στην ίδια μοίρα πάντως βρίσκονται και οι Μπιανκονέρι που είδαν τους Ντιμπάλα και Ρουγκάνι να προστίθενται πρόσφατα στο απουσιολόγιο μαζί με τους Κιελίνι, Μπερναντέσκι και Κιέζα.

Δείτε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το γήπεδο του thepressroom.gr