UEFA: Έκτακτη σύσκεψη αύριο, αναμένεται ν' αλλάξει η έδρα του τελικού του Champions League

 
UEFA: Έκτακτη σύσκεψη αύριο, αναμένεται ν' αλλάξει η έδρα του τελικού του Champions League

Ενημερώθηκε: 24/02/22 - 15:36

Μετά τις έντονες πιέσεις ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ανακοίνωσε πως συγκαλεί εκτάκτως αύριο την εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας για να εξεταστεί η κατάσταση μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ αναμένεται να αποφασιστεί η αφαίρεση διεξαγωγής του τελικού του φετινού Champions League από την Αγία Πετρούπολη.

Ο τελικός του Champions League είναι προγραμματισμένος για τις 28 Μαϊου, στην Gazprom Arena της Αγίας Πετρούπολης και μετά τις σημερινές καταγιστικές εξελίξεις η UEFA αναμένεται να μεταφέρει την έδρα του τελικού, πιθανότατα στο Λονδίνο και το στάδιο Γουέμπλεϊ.

«Μετά τις εξελίξεις που προκύπτουν από την κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία τις τελευταίες 24 ώρες, ο πρόεδρος της UEFA αποφάσισε να συγκαλέσει το εκτελεστικό σώμα σε έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή (25/02) στις 10 το πρωί, προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση και να λάβει όλες τις απαραίτητες αποφάσεις. Περαιτέρω επικοινωνία θα υπάρξει μετά την συνάντηση».

Αυτή ήταν η τελευταία χρονικά τοποθέτηση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μέσω σχετικού δελτίου Τύπου, το οποίο βγήκε σήμερα και δείχνει την διάθεση που υπάρχει για αλλαγή έδρας.