Ο Γιάννης Φέρτης δίνει μάχη με το Αλτσχάιμερ – Η φωτό μέσα στο σπίτι του

 
Ο Γιάννης Φέρτης δίνει μάχη με το Αλτσχάιμερ – Η φωτό μέσα στο σπίτι του

Ενημερώθηκε: 19/05/22 - 11:43

Ο Γιάννης Φέρτης περνάει δύσκολες στιγμές καθώς δίνει μάχη με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός στα 84 του χρόνια είναι απομονωμένος και έχει επαφή με λίγους φίλους του ανάμεσα στους οποίους και η Κάκια Ιγερινού.

Συναντήθηκαν και η ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία τους στο twitter και έγραψε: «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια».

Και ξεκαθάρισε σε σχόλιό της για τη φωτογραφία του που δημοσίευσε: «Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο».

pic.twitter.com/MTL1hl9Lt2

Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά.Η μνήμη σβήνει.Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες.Ακόμη τις έχει.Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει:Η αξιοπρέπεια.

May 18, 2022

Πηγή: Espresso