Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένεια της αδειάζει το σπίτι της-Πετούν ακόμη και τα παιχνίδια

 
θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα έγκλημα που θα προκαλέσει ταραχές

Πηγή Φωτογραφίας: (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ενημερώθηκε: 02/07/22 - 23:46

Τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου προετοιμάζεται για όσα θα πει στην ανωμοτί κατάθεση που έχει κληθεί να δώσει, ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των δύο μικρότερων παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, την ερχόμενη εβδομάδα, η οικογένειά της αδειάζει το σπίτι που διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μαζί με τον άνδρα της και ένα ακόμη συγγενικό πρόσωπο έχουν μεταβεί στην οδό Μπιζανίου 27 με σκοπό να “κλείσουν” το σπίτι.

Όποια αντικείμενα θεωρούν πως πρέπει να μεταφερθούν τα βάζουν σε κούτες, ώστε εντός της ημέρας ή τα επόμενα 24ωρα να παραδώσουν το σπίτι στους συγγενείς της ιδιοκτήτριας.

Η απόφαση αυτή της οικογένειας είναι σε πλήρη συμφωνία με την Ρούλα Πισπιρίγκου, δεδομένου ότι πλέον το σπίτι δεν κατοικείται και κάποια πράγματα που υπάρχουν θεωρούνται χρήσιμα και θα μεταφερθούν σε άλλο σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι και μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, τον περασμένο Απρίλιο, συγγενικό του πρόσωπο είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειας και είχε πάρει μόνο το λαμπραντόρ, που ήταν δικό του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ