Οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων από 4 έως 10 Ιουλίου 2022

 
ΖΩΔΙΑ (3142), ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (187239), ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (7161), ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (3424), ΕΙΔΗΣΕΙΣ (9730), ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΤΑ (4619), ΖΩΔΙΑ 6-12/6/2022 (232888), ΖΩΔΙΑ 6-12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 (232889), ΕΒΔΟΜΑΔΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 6–12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 (232894)

Ενημερώθηκε: 03/07/22 - 16:27

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Η εικόνα αυτής της εβδομάδας, έχει μία πολύ έντονη καλοκαιρινή χροιά, όπου θα βρούμε τον τρόπο να ανανεωθούμε με τις μετακινήσεις μας. Από την άλλη, έχουμε και πολλές οικονομικές [απώλειες], κάτι που μας δημιουργεί ένταση και ανασφάλεια. Επίσης ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Καρκίνου, βάζοντας πολύ συναίσθημα στην σκέψη και στην γενικότερη επικοινωνία μας με τους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν όλες οι καλές συγκυρίες για να τοποθετήσετε την τύχη στην ζωή σας. Είναι το πέρασμα του Δία, που θέλει να σας φροντίσει, να σας δώσει την επέκταση που τόσο πολύ περιμένατε σε βασικούς σας τομείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, δεν βρίσκεται στην καλύτερη του θέση, εφόσον το πείσμα και οι έντονες αντιδράσεις, θα σας δημιουργήσουν ανασταλτικό παράγοντα στην καθημερινότητα σας. Η νέα αυτή θέση του Άρη, έως τις 20 Αυγούστου, θα παίξει με τις αντοχές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα θέση του Άρη, στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα έχει μία περίεργη ένταση στην καθημερινότητα σας, εχθρούς και ατυχές συμβάντα, που θα σας δημιουργούν μεγάλη ψυχική αναστάτωση. Τι θα πρέπει να κάνετε?, να αφήσετε στην άκρη τους κινδύνους, αλλά και τις συμπεριφορές που δεν σας προσθέτουν θετικότητα και καλές εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αμβλυνθούν οι εντάσεις που είχατε με πρόσωπα από το επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον, εφόσον ο Άρης θα περάσει σε ένα πολύ θετικό προς εσάς ζώδιο, αυτό του Ταύρου. Από την άλλη, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, χρειάζεται να επικοινωνήσει με ηρεμία και συναισθηματική διάθεση, κάτι που είναι απαραίτητο, για το Καλοκαίρι.

ΛΕΩΝ

Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, είναι μία δύσκολη για σας χρονική στιγμή, όπου θα βγουν στην επιφάνεια οι αντιδράσεις που γεννιούνται μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και γενικότερα, από την κοινωνική σας εικόνα και συμπεριφορά. Ανοίγονται μπροστά σας καταστάσεις, που θα πρέπει να φροντίσετε, με ελεγχόμενες αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγεται μπροστά σας μία περίοδος δράσης και ευκαιριών, που θα πρέπει να εντοπίσετε έγκαιρα, για να έχετε τις καλύτερες εξελίξεις. Φροντίστε την επικοινωνία σας, φέρτε κοντά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που μάλλον έχουν διάθεση να σας δώσουν χαρά.

ΖΥΓΟΣ

Το Καλοκαίρι θα σας ωθήσει να κάνετε την υπέρβαση, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στα οικονομικά σας, που από ότι φαίνεται θέλετε να περάσετε καλά, με κάθε…κόστος. Επίσης ο Ερμής στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και έτοιμους για συμφωνίες και μάθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Καλοκαίρι θέλει κάτι να σας μάθει και ξεκινά με κάποιες παρεμβάσεις που ακόμη δεν έχουν έντονη και ξεκάθαρη εικόνα. Όταν φτάσουμε στον Αύγουστο, τα πράγματα πλέον θα είναι πιο ξεκάθαρα, για σας ιδίως του δευτέρου δεκαημέρου, με ανατροπές και νέες αποφάσεις, που θα σας αναγκάσουν οι άλλοι, να πάρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμη και στις δυσκολίες, εσείς θα βρίσκετε τον τρόπο να είστε καλά, να μοιράζετε την αισιοδοξία σας και να δέχεστε από τους άλλους την αγάπη τους. Ο Δίας, ο πλανήτης του ζωδίου σας, συνεχίζει να γίνεται ο προστάτης σας, αλλά και εκείνος που θα σας προσφέρει τα δώρα που περιμένετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης από την νέα του θέση, θα είναι αρκετά θετικός για σας. Ίσως μάλιστα νιώσετε ότι σας εγκαταλείπουν οι εκνευρισμοί με τους άλλους, αλλά και οι συνεχόμενες εντάσεις που είχατε με τα πρόσωπα της οικογένειας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενώ είχατε βάλει μία σειρά στην ζωή σας, θα αρχίσετε σταδιακά να νιώθετε αρκετή πίεση και άδικες συμπεριφορές από τους άλλους. Έτσι θα υπάρξει μία μεγάλη περίοδος μέσα στο Καλοκαίρι, που δεν θα συμφωνούν οι άλλοι μαζί σας, αλλά και δεν θα νιώθετε πληρότητα με τις επιλογές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Όμορφες στιγμές αρχίζουν να εξελίσσονται μπροστά σας, βάζοντας μία πιο καλοκαιρινή νότα στην καθημερινότητα σας. Είστε γεμάτοι από ιδέες και μετακινήσεις, που κάποιες από αυτές θα σας κουράσουν, αλλά θα σας δώσουν και νέες ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ