Βόλος: Δυο τραυματίες και ανυπολόγιστες ζημιές άφησε πίσω της η καταστροφική θύελλα

 
Στην Πυροσβεστική τα τηλέφωνα «έσπασαν» από κατοίκους που ζητούσαν βοήθεια για την απάντληση νερού και εγκλωβισμένων, όπως και στο Λιμεναρχείο για βάρκες που βρίσκονταν στη θάλασσα, επειδή κάποιοι αγνόησαν τις προβλέψεις των μετεωρολόγων και βγήκαν στα ανοιχτά, με αποτέλεσμα η κακοκαιρία να τους βρει ανοιχτά της θάλασσας.  Πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα άφησε η νεροποντή στη Νεάπολη και τα Παλαιά, όπου οι κάτοικοι προσπαθούσαν να ξεβουλώσουν τα φρεάτια.  Από τις δυνατές ριπές του ανέμου, ξεριζώθηκαν δ

Πηγή Φωτογραφίας: (EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ)

Ενημερώθηκε: 15/08/22 - 17:47

Δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός από το πρωτοφανές μπουρίνι που έπληξε χθες το απόγευμα το Βόλο και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή με πτώσεις δέντρων, κατολισθήσεις και εγκλωβισμούς αυτοκινήτων σε δρόμους.

Το μπουρίνι διήρκεσε 45 λεπτά στον Βόλο και οι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά από κλαδιά που έπεσαν από δέντρα, λόγω των θυελλωδών ανέμων και ισχυρών βροχών που έπληξαν την πόλη. Προβλήματα εντοπίστηκαν και στο οδικό δίκτυο, αφού χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός ενός μωρού και των γονιών του από το αυτοκίνητό τους.

Στην Πυροσβεστική τα τηλέφωνα «έσπασαν» από κατοίκους που ζητούσαν βοήθεια για την απάντληση νερού και εγκλωβισμένων, όπως και στο Λιμεναρχείο για βάρκες που βρίσκονταν στη θάλασσα, επειδή κάποιοι αγνόησαν τις προβλέψεις των μετεωρολόγων και βγήκαν στα ανοιχτά, με αποτέλεσμα η κακοκαιρία να τους βρει ανοιχτά της θάλασσας.

Πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα άφησε η νεροποντή στη Νεάπολη και τα Παλαιά, όπου οι κάτοικοι προσπαθούσαν να ξεβουλώσουν τα φρεάτια. Από τις δυνατές ριπές του ανέμου, ξεριζώθηκαν δέντρα, ενώ λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, χωρίς ρεύμα έμειναν πολλές περιοχές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ