Ροζ βίντεο: Σε άθλια ψυχολογική η κατάσταση η παίκτρια του Survivor

 
Ροζ βίντεο: Σε άθλια ψυχολογική η κατάσταση η παίκτρια του Survivor

Ενημερώθηκε: 20/09/22 - 11:49

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση φέρεται να είναι η παίκτρια του Survivor 5 της οποία γυμνές φωτογραφίες, αλλά και βίντεο διέρρευσαν στο διαδίκτυο

Η πρώην παίκτρια του reality νιώθει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη με τη διαρροή των προσωπικών της στιγμών, τόσο στο οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον, όσο και σε όλο τον κόσμο που είδε το επίμαχο βίντεο, αλλά και τις γυμνές της φωτογραφίες. 

Όπως αναφέρει η Espresso η παίκτρια του Survivor είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο reality, αφού είχε δημιουργήσει προστριβές με άλλους παίκτες, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και αφήνοντας το στίγμα της στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ το οποίο σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.   

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή έχει προσφύγει ήδη στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ζητώντας να αποσυρθούν οι προσωπικές της στιγμές από το διαδίκτυο, αλλά και να εντοπιστούν οι δράστες που έβγαλαν στη…φόρα το υλικό, ενώ προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων. Οι αστυνομικοί εξετάζουν δυο σενάρια. Το πρώτο είναι να απέκτησαν πρόσβαση στο κινητό της χάκερς και να υφάρπαξαν τα επίμαχα αρχεία.  Το δεύτερο είναι η παίκτρια του Survivor να έχει πέσει θύμα revenge porn από πρώην σύντροφό της ο οποίος ενδεχομένως να ανέβασε τις προσωπικές της στιγμές με σκοπό να την εκδικηθεί. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ