Οι αστρολογικές προβλεψεις για την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλεψεις για την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 30/09/22 - 01:11

Ζώδια: Ο Σεπτέμβρης έφτασε στο τέλος του, με την Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Δία. Μία θετική μέρα, κυρίως για όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς. 

ΚΡΙΟΣ

Για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, η τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη, θα αποδειχθεί αρκετά θετική για σας. Ίσως χρειαστεί να ανανεώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, ή να αντλήσετε από την προσωπική σας ζωή, όμορφες στιγμές, που θα σας ακολουθούν το επόμενο διάστημα.  

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα ανανεώσει σήμερα τα οικονομικά σας, αλλά και θα φροντίζει τα βαθιά σας συναισθήματα για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Η τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη, θα σας δώσει μία καλή ευκαιρία,για να απαλλαγείτε, από ψυχολογικά βάρη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας των πρώτων ημερών, η Σελήνη ενεργοποιεί την προσωπική σας ζωή, βάζοντας μία ευχάριστη νότα σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Καλές προοπτικές σε γνωριμίες και σε σχέδια για το μέλλον. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα σας ανανεώνει, βοηθά να κάνετε καλές κινήσεις, που θα ευνοήσουν τα επαγγελματικά σας. Είναι μία πολύ καλή στιγμή, για να φροντίσετε την υγεία σας, αλλά και να βάλετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη προχωρά στον τομέα που αφορά τους έρωτες, την δημιουργικότητα σας και τα παιδιά σας. Βέβαια μικρή η διάρκεια της επιρροής, λίγος ο χρόνος που θα έχετε μία [ευκαιρία], να ανακάμψει κάθε τι που σας έχει προβληματίσει. Ένα γρήγορο πέρασμα και αισιόδοξη πλευρά, της τελευταίας μέρας του Σεπτέμβρη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, θα σας δώσει πολύ καλές συνθήκες, ώστε να τακτοποιήσετε οικογενειακές σας υποθέσεις. Ο Σεπτέμβριος σας άφησε αρκετά έντονες καταστάσεις, που η διαχείριση τους, θα είναι αρκετά δύσκολη, τους επόμενους μήνες.

ΖΥΓΟΣ

Μία πολύ θετική μέρα, η τελευταία του Σεπτέμβρη. Μπορεί να μην έχουν διάρκεια αυτά που θα συμβούν σήμερα, όμως θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε την ψυχολογία σας. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ καλή στιγμή, για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικές εξελίξεις θα έχετε σήμερα, όταν μάλιστα θα κάνετε καλές συμφωνίες στον χώρο της εργασίας σας. Αν βρίσκεστε σε σχέση ή γάμο, τα συναισθήματα σας θα δυναμώσουν, μετά από κάποια απόφαση που θα πάρετε, από κοινού, με τον άνθρωπό σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη περνά σήμερα στο δικό σας ζώδιο και αφήνει την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων να ορίζουν τις καταστάσεις. Είστε γεμάτοι από καλές σκέψεις και συναισθήματα, όταν μάλιστα ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, τα πράγματα είναι αρκετά καλά στα επαγγελματικά σας, αλλά κάτι σας βασανίζει και σας χαλάει την ψυχολογία. Εννοείται ότι κάθε εσωτερική και παρασκηνιακή κίνηση, θέλει την απαιτούμενη σκέψη πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η επικοινωνία σας σήμερα αναβαθμίζεται και μέσα από αυτή θα βρείτε τις λύσεις που πραγματικά θέλετε. Είναι μία πολύ καλή στιγμή, για να αναδείξετε κάποια ταλέντα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ευκαιρία σήμερα για να κλείσετε κάποιους λογαριασμούς από το παρελθόν και να φροντίσετε κάποια οικονομικά θέματα. Επίσης, θα υπάρξει ένα πρόσωπο, που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε μία επίπονη κατάσταση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ