Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 10/10/22 - 20:08

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Από σήμερα έως τις 29 Οκτωβρίου, ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ζυγού, όπου οι σχέσεις, επαγγελματικές, συναισθηματικές και κοινωνικές, θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μας.

Ο Ερμής στην νέα αυτή θέση, γίνεται πιο συγκαταβατικός, αλλά και αναζητά την γεφύρωση κάποιων σχέσεων που έχουν υποστεί ρήγμα.

ΚΡΙΟΣ
Για σας τους Κριούς, η είσοδος του Ερμή απέναντι από το δικό σας ζώδιο, τονίζει την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Ίσως μάλιστα ήρθε η στιγμή να συζητήσετε κάτι, που έχει πολύ μεγάλη σημασία για την πορεία μιας σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής θα αναδείξει τα επαγγελματικά σας, θα ενισχύσει το ενδιαφέρον σας για την υγεία σας και θα βάλετε μια σειρά στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Τα οικονομικά σας, εφόσον συμφωνεί και το προσωπικό σας ωροσκόπιο, θα έχουν αισθητή καλυτέρευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μετακίνηση του κυρίαρχου πλανήτη σας, στο συμβατό ζώδιο με το δικό σας, θα σας κάνει περισσότερο δημιουργικούς, ενώ αν ασχολείστε με δική σας επιχείρηση θα υπάρξουν καλές εξελίξεις. Τέλος αν στην προσωπική σας ζωή έχετε δημιουργήσει κατά το παρελθόν κάποια λάθη, εύκολα θα μπορέσετε τώρα να τα τακτοποιήσετε και να πάρετε θετικές αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής περνά στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, όπου το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και θέματα που αφορούν ένα ακίνητο, θα σας απασχολήσουν έντονα μέχρι το τέλος του μήνα. Πολύ πιθανόν να δεχτείτε αυτό το διάστημα, αγαπημένα σας πρόσωπα στον χώρο σας.

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής περνά στον Ζυγό και αυτό σημαίνει περισσότερο επικοινωνία, έντονη δραστηριότητα σε μετακινήσεις, αλλά και κλείσιμο κάποιων συμφωνιών. Πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα έχουν μία πολύ θετική πορεία, το επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σας Ερμής, περνά στον τομέα των οικονομικών σας, όπου η βελτίωση τους θα είναι σίγουρη και ασφαλής. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν έως το τέλος του μήνα, να έχετε επαγγελματικές προτάσεις που θα σας επιφέρουν σημαντικά κέρδη.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ερμής από σήμερα περνά στο δικό σας ζώδιο, με παραμονή, έως τις 29 Οκτώβρη. Πρόκειται για ένα διάστημα, όπου θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας, την προσωπική σας ζωή, αλλά και για καταστάσεις που αφορούν κάποιες νομικές υποθέσεις, ή συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι περνά ο Ερμής από σήμερα, έως τις 29 Οκτωβρίου. Αυτή την περίοδο ο απολογισμός των καταστάσεων θα αποδειχθεί σωτήριος για σας, εφόσον θα αξιολογήσετε με τον καλύτερο τρόπο τα γεγονότα. Το παρασκήνιο και θέματα υγείας, θα έχουν μία σημαντική θέση στην καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από σήμερα έως το τέλος του Οκτώβρη, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας, θα πραγματοποιηθούν, ή θα λάβουν πιο ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα σας. Επίσης νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ζωή σας, όπου θα σας μεταφέρουν την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καριέρα σας και γενικότερα η κοινωνική σας εικόνα, θα είναι από τις βασικότερες ανάγκες σας. Έτσι θα βρίσκετε τρόπους να αναδείξετε τις ικανότητες σας, μέσα από την επικοινωνία, ή ιδιαίτερους τρόπους έκφρασης, που σας χαρακτηρίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής στην νέα του θέση από σήμερα, στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας ευνοήσει, γιατί θα σας δοθούν ευκαιρίες να αποκαταστήσετε κάποιες υποθέσεις σας, με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Για κάποιους από σας η επισημοποίηση της σχέσης σας, είναι πολύ πιθανόν να συμβεί με αυτή την διέλευση.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα οικονομικά σας θα έχουν από σήμερα και έως τις 29 Οκτωβρίου, την τιμητική τους. Με έναν καλό σχεδιασμό, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τα έξοδα σας και να κάνετε πιο ποιοτική την καθημερινότητα σας. Κάποιες σχέσεις σας που μαζί τους μοιράζεστε κέρδη και απώλειες, θα μπορέσουν να ισορροπήσουν, μετά από μία περίοδο αμφοτέρων ευθυνών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ