Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 14/10/22 - 20:46

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Το Σάββατο, θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές ανακατατάξεις και εκνευρισμοί, ενώ την Κυριακή κυριαρχούν έντονα συναισθήματα, υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια μας και τις ρίζες μας.

Βέβαια η υπερβολή θα είναι το γνώρισμα των Κριών, Ζυγών, Αιγόκερων και Καρκίνων των πρώτων ημερών, όπου θα έχουν την επιθυμία, η προσοχή όλων, να είναι στραμμένη πάνω τους.

ΚΡΙΟΣ
Για σας τους Κριούς των πρώτων ημερών, θα υπάρξει η συναισθηματική ανάγκη, να βρεθείτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ή την οικογένεια σας. Ένα ταξιδάκι, ίσως σας φέρει κοντά στις ρίζες σας, ή στην επιθυμία, να εκφράσετε τις αλήθειες σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι μέρες αυτές είναι έντονα φορτισμένες, με παράπονα και νευρικότητα. Φροντίστε να μην κάνετε αγορές που στην ουσία δεν σας είναι απαραίτητες, αλλά καλύπτουν μόνο τις συναισθηματικές ανάγκες, αυτών των ημερών.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν είναι από τα πιο εύκολα Σαββατοκύριακα για σας, εφόσον η Σελήνη θα συναντήσει στο ζώδιο σας τον Άρη. Μία στιγμή που οδηγεί σε λάθη και εκνευρισμό, χωρίς να υπάρχουν τρόποι εκτόνωσης. Την Κυριακή αφιερώστε την, σε οικογενειακές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έντονο το Σαββατοκύριακο σας, από κάθε άποψη. Προσοχή το Σάββατο, που μπορεί να έχετε μία δυσάρεστη κατάσταση, ή ένα μικροατύχημα. Την Κυριακή θα υπάρξουν προσωπικά ξεκαθαρίσματα, που θα έχουν μία υπερβολή στην διαχείριση τους.

ΛΕΩΝ
Ένα διήμερο με πολλές ανατροπές σε προσωπικά θέματα, κυρίως αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Είναι η στιγμή που θέλετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, αλλά σας εμποδίζουν οι τωρινές συνθήκες που επικρατούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε σε μία πολύ έντονη περίοδο, όπου ο Άρης σας δημιουργεί ξεσπάσματα θυμού και παραπόνων με τους άλλους. Καλό είναι να βάλετε μία τάξη στις σκέψεις σας και μην εκτονώνεστε σε εκείνους που δεν σας φταίνε.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη ξεκινά το Σαββατοκύριακο με μία έντονη αλλά θετική προς εσάς όψη, όπου καλό είναι να προγραμματίσετε κάθε σας μετακίνηση, ώστε να μην παρουσιαστεί κανένα απρόοπτο. Από την άλλη, τα επαγγελματικά σας, αναζητούν καινούριους δρόμους δράσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένταση στα οικονομικά σας, στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στον εργασιακό σας χώρο. Είναι η στιγμή που θα βλέπετε τα πράγματα με έναν δικό σας τρόπο, ίσως γιατί θέλετε να δώσετε εξηγήσεις, που ακόμη δεν σας έχουν δοθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία έντονη κατάσταση σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να συμβεί για σας του τρίτου δεκαημέρου, ενώ από την άλλη εσείς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για σας τους Αιγόκερους, μία ένταση θα την περάσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά ευτυχώς θα είναι σύντομη και ανώδυνη. Από την άλλη μην αφήσετε τις υπερβολές, να γίνουν αιτία στο να απομακρυνθούν πρόσωπα από την ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για σας τους Υδροχόους, αυτό το διήμερο θα σας γεμίσει με έντονα συναισθήματα για κάποιο πρόσωπο. Ίσως μάλιστα διεκδικήσετε κάποιο όνειρό σας, ή βάλετε τα όρια σας, στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ
Για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, ίσως να υπάρξουν κάποιες εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Την Κυριακή η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, ανεβάζει αρκετά την ψυχολογία σας, αλλά και δημιουργεί μια σειρά τυχερών καταστάσεων, για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ