Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 17/10/22 - 21:41

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Σήμερα συνεχίζει η θετική επιρροή της όψης με τον Ήλιο και Άρη, όπου μία πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία θα δοθεί στα ζώδια του Αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί 18/10, οι Υδροχόοι 14/2 και οι Δίδυμοι 15/6. Επίσης για σήμερα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Λέοντα, όπου καλό είναι μέχρι τις 8.00 π.μ να μην κάνουμε σημαντικά πράγματα, λόγο της κενής της πορείας.

ΚΡΙΟΣ
Για σας τους Κριούς, συνεχίζει μία πολύ θετική μέρα που αφορά τις σχέσεις σας, την επικοινωνία με τους άλλους, αλλά και την ανάγκη σας να μεταλαμπαδεύσετε τις γνώσεις σας, ή κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα είστε αρκετά ευχαριστημένοι με κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά συγχρόνως θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μια προσωπική σας υπόθεση. Ανανεώστε την καθημερινότητα σας και αποβάλετε, ότι δεν σας είναι χρήσιμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι μέρες αυτές σας έδωσαν αρκετές ευκαιρίες να κάνετε κάποιες βοηθητικές κινήσεις, σε προσωπικό κυρίως επίπεδο. Σήμερα θα επικοινωνήσετε με πρόσωπα, που σας συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και εγκαταλείπει το ζώδιο σας, βάζοντας νέα διάσταση στα οικονομικά σας. Εννοείτε ότι θα πρέπει να ζυγίσετε πολύ καλά τα πράγματα, πριν κάνετε συμφωνίες και αποφασίσετε κάποια αγορά.

ΛΕΩΝ
Από τις 8.00πμ και μετά, θα μπορέσετε να αναλάβετε δράση και να προχωρήσετε στα νέα σας σχέδια. Οι άνθρωποι που σας πλαισιώνουν, από το φιλικό σας κυρίως περιβάλλον, θα μοιραστούν μαζί σας κάτι που είναι πολύ σημαντικό για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για σας τους Παρθένους, άλλη μία μέρα που θα έχει αρκετή δράση στον τομέα των επαγγελματικών σας. Ίσως μάλιστα βάλετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο, που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο για την επαγγελματική σας καταξίωση.

ΖΥΓΟΣ
Πολύ καλή μέρα για σας, εφόσον πολλά θέματα έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε σειρά. Ο Ήλιος ενεργοποιεί πολύ θετικά τον Άρη, βάζοντας στην καθημερινότητα σας καταστάσεις, που μπορεί να έχουν και μία νομική προέκταση. Οι φίλοι θα στηρίξουν τα σχέδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη, ενεργοποιεί θετικά οικονομικές υποθέσεις, ανεβάζει την λίμπιντο σας, ενώ μπορεί να ασχοληθείτε με ένα θέμα της υγείας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η θέση του Άρη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δεν θα είναι πάντα δύσκολη υπόθεση. Έτσι έχετε καταλάβει ότι αυτές τις μέρες, κάτι θετικό δημιουργείται στις σχέσεις σας με τους άλλους, που σίγουρα θα σας γεμίσει αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα μία καλή ευκαιρία θα παρουσιαστεί στα επαγγελματικά σας, ώστε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, ή να αναβαθμίσετε την θέση σας. Θα λάβετε βοήθεια από πρόσωπα που βρίσκονται ενεργά στις προσπάθειες σας και θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για θέματα της καθημερινότητας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μία θετική μέρα για σας, εφόσον η δυνατή γωνία που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Άρη, βλέπουν πολύ θετικά το δικό σας ζώδιο. Από την άλλη, η Σελήνη περνά σήμερα στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, όπου ενεργοποιεί την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα υπάρξει μία πολύ θετική στιγμή, που αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον. Γενικότερα υπάρχει μία αντιδραστική συμπεριφορά των άλλων προς το πρόσωπο σας, όπου με πολύ καλή διαχείριση και μόνο, θα μπορέσετε να εξομαλύνετε τις καταστάσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ