Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 19/10/22 - 21:05

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια:  Σήμερα η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, μία όψη που επηρεάζει τις σχέσεις μας, αλλά και τα σκοτεινά μονοπάτια των συναισθημάτων μας.

Είναι η στιγμή που για κάποιο λόγο, που αφορά το προσωπικό μας ωροσκόπιο, μας βασανίζουν καταστάσεις που έχουμε βιώσει κατά το παρελθόν. Για όσους ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Υδροχόων, ή έχετε τον ωροσκόπο σας σε αυτά τα ζώδια, προσοχή σε σχέσεις και οικονομικές συναλλαγές.

ΚΡΙΟΣ
Ξεπεράστε τα πάθη σας και μην αναλώνεστε με λάθη του παρελθόντος. Αν όχι τώρα, τότε πότε? … πότε θα κάνετε την κίνηση που θα σας απαλλάξει από τις τοξικές συμπεριφορές και τα άτομα που ζουν καταπατώντας τα όνειρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μία ιδιαίτερα πολύπλοκη μέρα, όπου η προσωπική ζωή σας φτάνει σε κάποιες απαντήσεις, όχι και τόσο εύκολες και διαχειρίσιμες. Από την άλλη, φροντίστε να μην κάνετε σημαντικές αγορές, ή αλλαγές στην εμφάνιση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα μπορεί να συμβούν κάποια γεγονότα που θα σας ζημιώσουν οικονομικά, ή προσωπικά. Βέβαια πολλά πράγματα βρίσκονται και στη δική σας βούληση και για αυτό τον λόγο δεν προεξοφλείται η αποτυχία μιας κατάστασης, αλλά καλό είναι να μην υπάρχει εφησυχασμός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε συνηθίσει μάλλον να βρίσκεστε σε αναμονή κάποιων εξελίξεων το τελευταίο διάστημα. Φροντίστε λοιπόν να είστε εξοικειωμένοι με τις [αλήθειες], που για πολύ καιρό επιδιώξατε την απομάκρυνσή σας από αυτές.

ΛΕΩΝ
Αυτές τις μέρες καλό είναι να μην μιλάτε για πολύ προσωπικά θέματα, όπως επίσης μην εμπιστεύεστε πρόσωπα που βρίσκονται στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα σας είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε τις προθέσεις κάποιων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άλλη μία μέρα που θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, αλλά επίσης και τα πιο βαθιά συναισθήματα, που σας βασανίζουν το τελευταίο διάστημα. Μπορεί επίσης να βγουν στην επιφάνεια κάποιες πολύ καλά κλειδωμένες σκέψεις σας, για μία κατάσταση, ή ένα πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ
Για σας τους Ζυγούς, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, βρίσκεστε σε μία άκρως εκρηκτική περίοδο, με έντονες καταστάσεις να σφυροκοπούν την καθημερινότητα σας. Φροντίστε να αποφεύγετε τις κακοτοπιές, που μόνο μπελάδες θα σας δημιουργήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτές τις μέρες θα υπάρξει ένα πολύ έντονο παρασκήνιο, όπου μετά από λίγο καιρό δεν θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι. Υπάρχει λοιπόν ο κίνδυνος να ξεσκεπαστούν κάποια πράγματα που θέλατε να είναι κρυφά, από κάποια πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελέγξτε καλύτερα τις συναισθηματικές σας επιλογές και φροντίστε να μην αφήσετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο στις συμπεριφορές και τα θέλω των άλλων. Ίσως να νιώσετε σοκαρισμένοι με την συμπεριφορά κάποιων φίλων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για σας του τρίτου δεκαημέρου, οι υπερβολές και η κακή σχέση με κάποια πρόσωπα, θα γίνουν η αιτία να απομακρυνθείτε για λίγο από την πολυκοσμία. Οι σκέψεις σας βαθιές και έντονες για πολλά πράγματα, που σας εκφράζουν έως τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ρίξτε για λίγο τους τόνους, κάντε και ένα βήμα πίσω, εφόσον με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δείτε καλύτερα τις καταστάσεις που σας έχουν προβληματίσει αυτές τις μέρες.

ΙΧΘΥΕΣ
Έντονα συναισθήματα και κάποιες πικρίες θα σας δημιουργήσουν την αίσθηση της αδικίας. Νιώθετε ότι όλα τα έχετε κάνει σωστά και πάντα υπάρχει η κακή κριτική απέναντι σας. Καλό είναι να πάρετε για λίγο την θέση των άλλων, για να καταλάβετε τον λόγο της σκληρότητας τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ