Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 23/10/22 - 22:32

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού να σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Ερμή, η μέρα παραπέμπει σε καλές συνεργασίες, συζητήσεις και συμφωνίες. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του Αέρα, [Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος], αλλά και αν έχετε σε αυτά, τον Ωροσκόπο σας, ή πλανήτες στις 18 – 19 – 20 μοίρες αυτών των ζωδίων. 

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες, θα σας απασχολήσουν έντονα και με πολύ σοβαρότητα θα πάρετε αποφάσεις. Είναι η στιγμή που θα σκεφτείτε το μέλλον μιας σχέσης, που σας έχει προβληματίσει αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η επαγγελματική σας πορεία σας ικανοποιεί, ενώ θα βρείτε τρόπους να επικοινωνήσετε και να συμφωνήσετε με επιτυχία. Καλή στιγμή να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους που έχετε γεννηθεί 10, 11 και 12 Ιουνίου, η μέρα αυτή θα βοηθήσει αρκετά στις επιδιώξεις σας. Μία σταθερή πορεία σε προσωπικά θέματα, αλλά και σε δραστηριότητες που απαιτούν πνευματική και σωματική εγρήγορση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε μία καλή χρονική στιγμή για να ολοκληρώσετε μία οικογενειακή υπόθεση, αλλά και να βάλετε σε σειρά κάποιες οικονομικές ή κληρονομικές καταστάσεις, που σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετό καιρό. 

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, οι προσπάθειες σας σήμερα για ένα προσωπικό σας θέμα, θα έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα. Ακόμη και αν πρέπει να θυσιάσετε κάτι που είναι μέρος της καθημερινότητας σας, όπως ο χρόνος, ή μία δραστηριότητα σας, αξίζει, γιατί θα βρεθείτε μπροστά στην ολοκλήρωση των προσπαθειών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η μέρα αυτή φροντίζει τα οικονομικά σας, αλλά και τις δραστηριότητες σας. Καλή στιγμή να επικοινωνήσετε με κάποια πρόσωπα που είναι κλειδιά για να ανοίξουν τις πόρτες των επιθυμιών σας.  

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, συμμετέχει στην θετική όψη που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου. Πολύ καλή στιγμή για τους γεννημένους 12, 13 και 14 Οκτωβρίου, όπου θα σταθεροποιηθούν τα σχέδια σας. Επίσης κάποια επιτυχία, θα συμβεί σε προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, οι μέρες αυτές είναι πολύ ιδιαίτερες, γεμάτες με εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα σε κάθε τομέα σας. Σήμερα η θέση της Σελήνης, σας κάνει περισσότερο ανήσυχους, για κάποιες συζητήσεις, που θα καθορίσουν μία οικογενειακή υπόθεση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανανεώστε την ψυχολογία σας, συναντηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα και φροντίστε εκκρεμότητες στα επαγγελματικά σας. Ίσως η επικοινωνία με μεγαλύτερα πρόσωπα από σας, θα σας ευνοήσει αρκετά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε μία ευκολία σήμερα να προχωρήσετε με επιτυχία σε επαγγελματικούς στόχους, που πριν σας φαίνονταν απόρθητοι και απαγορευτικοί. Επίσης ένα οικονομικό ζήτημα θα τακτοποιηθεί με τον πιο σωστό τρόπο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί 8, 9 και 10 Φεβρουαρίου, θα έχετε σήμερα αρκετή εύνοια σε θέματα που αφορούν συζητήσεις, πληροφορίες, ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Γενικότερα, η πνευματική σας διαύγεια, θα σας βοηθήσει να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η Σελήνη σας παραπέμπει να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα, να ανανεώσετε τις σκέψεις σας, αλλά και να φροντίσετε μία συναισθηματική [πληγή], που σας ταλαιπωρεί. Η διαίσθηση σας, θα σας καθοδηγήσει στα σωστά μονοπάτια. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ