Παλαιό Φάληρο: Πότε πέρασε τα σύνορα για Αλβανία ο «βιαστής με το τατουάζ»-Αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης

 
«βιαστής με το τατουάζ»

Ενημερώθηκε: 29/10/22 - 23:45

Στην Αλβανία βρίσκεται ο 45χρονος άνδρας ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο «βιαστής με το τατουάζ». Κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού μίας 24χρονης και τον βιασμό μίας 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίε, o βιαστής έφυγε από την Ελλάδα και πέρασε στην Αλβανία από τον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς στις 27 Οκτωβρίου, τέσσερις ημέρες μετά την απόπειρα βιασμού της 24χρονης και τον βιασμό της 34χρονης.

Οι Αρχές γνωρίζουν το όνομα του βιαστή, ο οποίος δεν είναι σεσημασμένος, και αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ θα υποβληθεί αίτημα δικαστικής συνδρομής προς την Αλβανία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και η οικογένειά του ζει στην Αλβανία. Στην Ελλάδα δεν εργαζόταν και τον στήριζε οικονομικά η μητέρα του.

Ο δράστης έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες στην περιοχή γύρω από το σημείο όπου έγιναν οι δύο επιθέσεις. Στα ηλεκτρονικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έγινε ανάλυση του υλικού και απομονώθηκε το πρόσωπο του βιαστή. Έτσι οι Αρχές είχαν στη διάθεσή τους πολύ καθαρές εικόνες από το πρόσωπο και το σωματότυπό του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση του «βιαστή με το τατουάζ

«Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ