Ολυμπιακός-Άλμπα Βερολίνου 86-76: Δεν έπεσαν στην «παγίδα» οι Πειραιώτες

 
Ολυμπιακός-Άλμπα Βερολίνου 86-76: Δεν την πάτησε ο Ολυμπιακός

Ενημερώθηκε: 24/11/22 - 22:54

Επιστροφή στις νίκες με τους αρχηγούς για τον Ολυμπιακό!

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Παπανικολάου και Σλούκα στην τέταρτη περίοδο και με τον εξαιρετικό –για ακόμη μία φορά- Βεζένκοφ, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν δύσκολα 86-76 της Άλμπα, στο ΣΕΦ.

Πολλά ζόρια έβαλαν οι Γερμανοί για πάνω από 30 λεπτά στους παίκτες του Μπαρτζώκα, αλλά στα κρίσιμα σημεία οι αρχηγοί έδωσαν την… σπίθα για την αντεπίθεση και το ροζ φύλλο, που τους πήγε στο 7-3.

Στον αντίποδα, οι Βερολινέζοι γνώρισαν την έβδομη σερί τους ήττα και υποχώρησαν στο 3-7.

Ο Σάσα Βεζένκοφ για ακόμα μια φορά ήταν σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό. Ο Βούλγαρος φόργουορντ τελείωσε το παιχνίδι με 24 πόντους, 8/13 σουτ, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 κλεψίματα, κάνοντας τα πάντα πάνω στο παρκέ.

Δεν ήταν μόνος, καθώς ακολούθησαν οι Κώστας Παπανικολάου (19π, 9ρ) και Κώστας Σλούκας (12π, 11ασ), ενώ παίκτης-κλειδί στην 7η νίκη του Ολυμπιακού ήταν ο Τζοέλ Μπολομπόι με 12 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5/5 σουτ.

Στην αντίπερα όχθη, το δίδυμο Λο-Σμιθ είχε από 12 πόντους, όμως αμφότεροι δεν μπορούσαν να αλλάξουν τον ρου του αγώνα, με την Άλμπα να είναι μεν ανταγωνιστική, αλλά να μην μπορεί να πλησιάσει στα κρίσιμα σημεία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ