Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 7 – 8 Ιανουαρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
αστρα

Ενημερώθηκε: 06/01/23 - 21:55

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια : Το Σάββατο 7/1 και ώρα Ελλάδας 1.07, πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου η πρώτη Πανσέληνος του 2023. Αυτό το διήμερο είναι πολύ σημαντικό, όπου θα υπάρξει μία τάση για συναισθηματική κάλυψη. Βέβαια την συναισθηματική φροντίδα, την αντιλαμβάνεται ο καθένας μας διαφορετικά και αυτό θα είναι το απόλυτο ζητούμενο, σε μία περίοδο που αναβλύζουν δυσνόητες έννοιες και ταραχώδης καταστάσεις. 

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού σας, αλλά και των αποφάσεων που είχατε πάρει, σε μία περίοδο μπερδεμένη, θα αναδυθούν από μέσα σας συναισθήματα και γλυκές αναμνήσεις. Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να καταλάβετε γιατί αυτή την χρονική στιγμή θα γίνουν στην ζωή σας, αυτές οι τόσο  έντονες συναισθηματικές αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε με το ένα σας πόδι στο παρελθόν και το άλλο σας πόδι στο τώρα. Είναι μία Πανσέληνος που θέλει ναι παίξει με τα συναισθήματα σας και εκείνα που σκέφτεστε, αλλά δεν μπορείτε να τα εκφράσετε. Το περιβάλλον σας, συγγενείς και αδέλφια, θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς, σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις που σας δημιουργούσαν ανατροπές στην καθημερινότητα σας, λόγο της κακής διαχείρισης των υποχρεώσεων σας. Τα συναισθήματα, ίσως έχουν μία υπερβολή και μάλλον κουράζουν τους άλλους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς είναι κυρίως δική σας υπόθεση και αυτό βέβαια για όλες τις χρονιές που πραγματοποιείται έως τις 20/1. Οπότε το ποδαρικό γίνεται με εσάς και φέτος θέλετε να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που έχουν αφήσει ανοικτά κεφάλαια στην ζωή σας. Επίσης ότι έχει πάρει αναβολή, ή έχει καθυστερήσει, θα το βάλετε μπροστά σας και θα το αντιμετωπίσετε, αυτή την φορά χωρίς να το κουκουλώσετε. Σπουδές, ταξίδια, εργασία, σχέση, έχουν μία σύνδεση μεταξύ τους. 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, είναι γεμάτη θέματα που αφορούν το σκοτεινό σημείο των σκέψεών σας, τα πληγωμένα σας συναισθήματα, την εργασία, αλλά και την υγεία σας. Θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε ότι πολλά πράγματα που έχουν καθυστερήσει, ίσως έχουν έναν υποστηρικτικό λόγο για σας, αλλά πολύ πιθανόν να πάρει χρόνο μέχρι να το κατανοήσετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ξεσηκωμένοι, άλλοι εσωτερικά και άλλοι νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε την επόμενη κίνηση, που φυσικά θα σας πάρει κάποιο χρόνο. Το καλό είναι ότι σας στηρίζουν κάποια πρόσωπα, που είναι δίπλα σας, χωρίς να μετρούν και να ζυγίζουν τα κέρδη και το χάσιμο, από την μεταξύ σας σύμπραξη. 

ΖΥΓΟΣ

Η χρονιά μπαίνει με σκέψεις για την επαγγελματική σας πορεία. Επανεξετάζετε τους στόχους σας και μάλλον είναι η στιγμή να αποφασίσετε το καλύτερο για σας. Εσείς που έχετε προβληματιστεί με τα επαγγελματικά σας, κάποιες πόρτες από το παρελθόν, είναι έτοιμες να ανοίξουν για σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να επανεξετάσετε κάποια θέματα σας, ώστε το ξεκίνημα της χρονιάς να σας δώσει μία καλύτερη ώθηση. Η επικοινωνία με πρόσωπα κλειδί των υποθέσεων σας, θα είναι εκείνο που θα χαρακτηρίζει τις αποφάσεις σας το επόμενο διάστημα.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος έρχεται για να σας υπενθυμίσει ότι τα οικονομικά σας, αλλά και η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία αναμονή. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε μία ανησυχία που πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε, όταν μάλιστα ο Άρης απέναντι σας, δημιουργεί μία έντονη συνύπαρξη με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος απέναντι σας, αυξάνει την ευαίσθητη πλευρά σας, κάτι που οι άλλοι μπορεί και να μην κατανοούν. Εσείς πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο, ώστε να σκεφτείτε τι είναι σημαντικό για σας και το επόμενο διάστημα θα κάνετε τις επιλογές που σας ταιριάζουν. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς, έχετε μεγάλο άγχος για εργασιακά θέματα, για θέματα υγείας, αλλά και παρασκηνιακές συζητήσεις που θα γίνουν λόγο κάποιων προβληματισμών σας. Το πιο σημαντικό είναι να αφήσετε ελεύθερη την διαίσθηση σας και να την ακολουθήσετε αβίαστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μία πολύ καλά τοποθετημένη Πανσέληνος για σας, όπου τα συναισθήματα σας έχουν την τιμητική τους. Είναι η στιγμή της απόλυτης ισορροπίας, αλλά χωρίς να αγνοείτε και το παρελθόν και τα μαθήματα που έχετε πάρει από αυτό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ