Παγιδευμένοι Spoiler: Τραγωδία για την Άννα- Η αυτοκτονία και η δολοφονία που την λυγίζουν

 
https://www.thepressroom.gr/tags/pagideymenoi

Ενημερώθηκε: 06/01/23 - 20:25

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» μετά τη σύντομη παύση λόγω του Μουντιάλ 2022, επιστρέφει με καινούργια επεισόδια.

Μάλιστα, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με spoiler, τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένεται να έχει πολλές σκηνές δράσεις αλλά και ανατροπές, οι οποίες θα φέρουν τους ήρωες αντιμέτωπους με τα όριά τους.

Τραγικό πρόσωπο αυτών των εξελίξεων θα είναι η Άννα η οποία δέχεται πολλά χτυπήματα ως αποτέλεσμα της δράσης του Άγγελου.

Συγκεκριμένα, όσο η Άννα προσπαθεί να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τον Άγγελο και τους εκβιασμούς προς τα αγαπημένα της πρόσωπα, η ανιψιά της η Λίνα ζει το δικό της μαρτύριο. Η κοπέλα, φοβισμένη από τον εκβιασμό του Άγγελου πως θα αποκαλύψει σε όλους ότι παίρνει αναβολικά για να καταφέρνει να είναι καλή στους αγώνες αρχίζει και έχει επικίνδυνες σκέψεις.

Μάλιστα, η Λίνα μετά από μία μεγάλη της νίκη στην κολύμβηση, λαμβάνει ένα απειλητικό σημείωμα, το οποίο θα την οδηγήσει σε απρόσμενες αποφάσεις. Η κοπέλα προκειμένου να απαλλαγεί από το άγχος να αποκαλυφθεί πως παίρνει χάπια θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της. Οι γονείς της η Χρύσα και ο Νίκος τρέχουν να την προλάβουν για να παρέμβουν και να την σταματήσουν. Ωστόσο, η κοπέλα έχει κάνει ήδη την απόπειρα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η Χρύσα και ο Νίκος βρίσκονται στο πλευρό της ενώ ο εκβιασμός του Άγγελου στη μικρή γίνεται γνωστός. Η Άννα είναι σε πανικό αντιλαμβανόμενη πως δεν θα καταφέρουν εύκολα να απαλλαγούν από τον Άγγελο.

Ωστόσο και το δικό της μαρτύριο μόλις αρχίζει. Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει σε προηγούμενο τεύχος, ο Άγγελος αποφασίζει να δραπετεύσει από τη φυλακή. Ο νεαρός δηλητηριάζεται μυστηριωδώς και στη συνέχεια μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Από εκεί καταφέρνει και διαφεύγει της προσοχής των αστυνομικών που τον φυλάνε και βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με την Άννα. Ωστόσο, μέσα σε λίγα λεπτά όλα ανατρέπονται. Μία σφαίρα πετυχαίνει τον Άγγελο και τον σκοτώνει ακαριαία και η Άννα τραυματισμένη δίπλα του είναι σε κατάσταση σοκ. Η δολοφονία του Άγγελου όμως είναι η αρχή του γολγοθά για τη νεαρή δικηγόρο.

Η Άννα είναι η Νο 1 ύποπτη μιας και δεν θυμάται τίποτα από όσα συνέβησαν. Η κοπέλα θα συλληφθεί και ο Δημήτρη προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να βρει στοιχεία για να αποδείξει την αθωότητά της. Η ψυχολογία της Άννας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η οικογένειά της ενημερώνεται για όσα έχουν συμβεί και σπεύδουν στο πλευρό της αλλά είναι μοιρασμένοι στα δύο. Ο Δημήτρης στην προσπάθειά του να βοηθήσει την αγαπημένη του αποκαλύπτει στον Σταύρο τη λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που εκβιάζει ο Άγγελος. Τα κίνητρα όλων για να μην πραγματοποιήσει ο Άγγελος το σχέδιό του, τους καθιστούν ύποπτους για τις εξελίξεις. Και τώρα, φαίνεται πως ήρθε και πάλι η ώρα να συνεργαστούν Άννα, Δημήτρης, Ανδρέας και Σταύρος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ