Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ζωδια

Ενημερώθηκε: 26/02/23 - 22:20

Ζώδια: Η Καθαρά Δευτέρα επισκιάζεται με την πορεία της Σελήνης στους Διδύμους, όπου αναδεικνύεται η τάση για επικοινωνία, μετακινήσεις, συναντήσεις και με την επιθυμία να λέμε και να ακούμε, πιπεράτες ειδήσεις. 

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία και οι επαφές σας με τους άλλους, θα γεμίσει την μέρα σας, ιδίως αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Είναι μία χαλαρή χρονική στιγμή για σας που το περιβάλλον σας, θα έρθει πολύ κοντά στην δική σας ψυχολογία και συναισθηματικές σας ανάγκες.  

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η θέση σας σήμερα είναι καθαρά συναισθηματική, αλλά θα επικαλεστείτε στους άλλους την ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια. Ίσως μάλιστα να παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν είχατε υπολογίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας φέρνει κοντά στην φύση σας, να επικοινωνείτε με τους άλλους, να μετακινήστε και να φροντίζετε τις έντονες δραστηριότητες που αφορούν, συναντήσεις και μετάδοση ειδήσεων. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους μία περίεργη ψυχολογία πλανάται  σήμερα στη κάθε σας δραστηριότητα. Είστε περισσότερο ευτυχισμένοι αν μείνετε μακρυά από τον πολύ κόσμο, με την συντροφιά των πολύ αγαπημένων σας προσώπων. 

ΛΕΩΝ

Είναι μία πολύ καλή στιγμή για σας του πρώτου δεκαημέρου, όπου βρίσκεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ή έχετε επικοινωνία που σας φέρνει χαρά. Για το δεύτερο δεκαήμερο, υπάρχει μία αστάθεια και σίγουρα δεν μπορείτε να νιώσετε καλά ακόμη με τις επιλογές σας. Εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, ίσως να υπάρξει μία βαριά ατμόσφαιρα γύρο σας, λόγο του Κρόνιου περιορισμού.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ότι και να σας συμβαίνει αυτές τις μέρες, σημασία έχει ότι οι προθέσεις σας είναι αρκετά εμπεριστατωμένες. Ίσως να έχετε κάποια επαγγελματική επιτυχία, που έχει απλωθεί απόλυτα στην σκέψη και στις πράξεις σας. 

ΖΥΓΟΣ

Πολύ ιδιαίτερη μέρα για σας τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου, όπου εφόσον συμφωνεί το γενέθλιο ωροσκόπιο σας, τα πράγματα θα έχουν μία πολύ θετική συναισθηματική χροιά. Εσείς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε αρκετές αλλαγές, αλλά και την τακτοποίηση των υποθέσεων σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα ανανεώνει τα οικονομικά σας, αλλά επειδή έχει ως γνωστόν,… πολλά πρόσωπα το φεγγάρι, καλό είναι να μην κάνετε πάγιες κινήσεις και μην αναλάβετε οικονομικές διεκπεραιώσεις που αφορούν τρίτα πρόσωπα.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας φέρνει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εφόσον το επιθυμείτε. Τα φλερτ και οι όμορφες συναντήσεις θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιακές υποθέσεις καλά κρατούν για τους περισσότερους από σας, όπου βρίσκεστε σε μία έντονη περίοδο, με αρκετό άγχος και προσμονή κάποιων καταστάσεων που έρχονται και εσείς το γνωρίζετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μία καλή μέρα για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, όπου η συναισθηματική σας ζωή είναι στα καλύτερα της. Εσείς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, οι εξελίξεις είναι ανάλογες με εκείνα που έχουν συμβεί και καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, θα έχετε σήμερα μία ανάλαφρη μέρα, με την οικογένεια να συμπληρώνει το εορταστικό τριήμερο με έναν όμορφο τρόπο. Ίσως μάλιστα να ανανεώσετε το σπίτι σας με κάποιες αγορές.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ