Καυγάδες στο Μπάκιγκχαμ, στη μέση η Ελισάβετ

 
Καυγάδες στο Μπάκιγκχαμ, στη μέση η Ελισάβετ

Ενημερώθηκε: 23/10/16 - 17:22

Η ταλαίπωρη η βασίλισσα Ελισάβετ βρέθηκε ανάμεσα στυς δύο μεγόλους της γιους, τον Κάρολο και το αντρέα που μαλλιοτραβιούνται για τις κόρες του δεύτερου Βεατρίκη και Ευγενία και για τον ρόλο που απαιτεί να έχουν πιά ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο 56χρονος Αντριου θέλει οι κόρες του νααναλάβουν πλήρως τα πριγκιπικά τους καθήκντα όπως οι γιοι του Τσαρλς Γουίλιαμ και Χάρι. Ακόμα επιμενει στις δύο δεσποινίδες, έβδομη και όγδοη στη διαδοχή του θρόνου να παραχωρηθούν μεγαλύτερα διαμερίσματα στο ανάκτορο του Κένσινγκτον.

Ο Αντριου διατύπωσε τις απαιτησεις του σε επιστολή του προς την βασίλισσα, η οποία την έδωσε στον Κάρολο, ο οποίος αντέδρασε έντονα. Και ο λόγος; Δεν θέλει περισσότερα μέλη της βασιλικήςοικογένειαςνα συντηρούνται από τους φορολογούμενους γιατί αυτό μπορεί να μειώσει την δηματικότητά του ΄ταν θα ανέβει στν θρόνο.

Εμείς να πούμε την κακία ότι οι δύο πριγκίπισσες είναι μαλλον άχρηστες αφού δεν έχουν στεριώσει σε δουλειά και δεν είναι τοσο δημοφιλείς όσο τα ξαδέλφια τους.

Πάντως ο Αντριου δεν πρόκειται να ησυχάσει γιατί θεωρεί πως οι κόρες του επισκιάζονται αό τονΓουίλιαμ και τον Χάρι, για ναμην αναφέρουμε την Κέιτ...