Παγιδευμένοι Spoiler: Η Άννα μαθαίνει πως σκότωσαν τον πατέρα της και ορκίζεται εκδίκηση

 
Παγιδευμένοι Spoiler: Θρήνος! Η Άννα μαθαίνει πως σκότωσαν τον πατέρα της και ορκίζεται εκδίκηση

Ενημερώθηκε: 31/03/23 - 21:54

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ANT1, «Παγιδευμένοι».

Η Άννα και ο Δημήτρης όπως έχουμε δει, προσπαθούν να κάνουν μία νέα αρχή στη ζωή τους και τη σχέση τους και να μην αφήσουν τίποτα να τους χωρίσει ξανά. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα και όλα ανατρέπονται.

Η οικογένεια Ροδίτη θα έρθει αντιμέτωπη με ακόμη μία μεγάλη τραγωδία και θα βυθιστεί ξανά στο πένθος. Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Ειρήνη αρχίζει να ανησυχεί για τον Κοσμά καθώς δεν έχει νέα του ενώ έχει αργήσει να επιστρέψει από τη δουλειά του στο καράβι. Και οι φόβοι της πως κάτι άσχημο έχει συμβεί θα επιβεβαιωθούν με τον χειρότερο τρόπο. Το πτώμα ενός άντρα εντοπίζεται στο δάσος σε άσχημη κατάσταση.

Ο Δημήτρης είναι από τους πρώτους που ενημερώνεται πως πρόκειται για τον Κοσμά. Η Άννα μαθαίνει πως το πτώμα ανήκει στον πατέρα της και καταρρέει. Το νέο διαδίδεται γρήγορα και όλοι είναι σοκαρισμένοι, προσπαθώντας να σταθούν στην οικογένειά του. Ωστόσο, ο Γεράσιμος, ο Σπύρος και ο Θοδωρής είναι τρομοκρατημένοι.

Δεν μπορούν να καταλάβουν πως βρέθηκε το πτώμα του άντρα στο δάσος και αντιλαμβάνονται πως κάποιος γνωρίζει το ένοχο μυστικό τους για τον θάνατο του Κοσμά και πως ο Θοδωρής κινδυνεύει. Η Άννα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη, ο οποίος τη στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί. Ωστόσο, η δικηγόρος είναι αποφασισμένη να εξιχνιάσει την υπόθεση, να βρει τους δολοφόνους του πατέρα της και να τους εκδικηθεί. Δεν μπορεί βέβαια να φανταστεί πως η οικογένεια του αγαπημένου της ευθύνεται για τον θρήνο που βιώνει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ