Ένας νεκρός και έξι τραυματίες σε τροχαίο με ΚΤΕΛ και ΙΧ στον Πλαταμώνα - Συνελήφθη ο οδηγός του ΚΤΕΛ

 
Ένας νεκρός και έξι τραυματίες σε τροχαίο με ΚΤΕΛ και ΙΧ στον Πλαταμώνα - Συνελήφθη ο οδηγός του ΚΤΕΛ

Ενημερώθηκε: 23/04/23 - 08:54

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα.

Στο ίδιο αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος 19χρονος τραυματίστηκαν άλλοι τρεις άνδρες, 19, 22 και 34 ετών. Από το δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν ελαφρά άλλα τρία άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Αθήνα, έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ επιβατικά τα οποία ήταν σταματημένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ.

Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν συνολικά 77 άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν το δρομολόγιο προς Αθήνα με άλλο υπεραστικό λεωφορείο.

Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Λόγω της σύγκρουσης, αρχικά έκλεισε το ρεύμα προς Αθήνα στην ΠΑΘΕ, ενώ αυτή την ώρα η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Δείτε το βίντεο από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου:

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr,  τα δύο ΙΧ ήταν σταματημένα στη Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το λεωφορείο των ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο από τους έξι τραυματίες, οι οποίοι φέρουν σοβαρά τραύματα, νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ