Συλλήψεις ανηλίκων για τον ομαδικό βιασμό 22χρονης στον Τύρναβο

 
Συλλήψεις ανηλίκων για τον ομαδικό βιασμό 22χρονης στον Τύρναβο

Ενημερώθηκε: 08/05/23 - 11:28

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές των υπόπτων για το βιασμό μίας νεαρής 22χρονης κοπέλας το απόγευμα του Σαββάτου στον Τύρναβο.

 Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία τρία άτομα κατηγορούνται για τον βιασμό τα οποία και συνελήφθησαν,  ενώ κρατείται  ένας ακόμη φίλος του που θεωρείται συνεργός.

Τα τέσσερα άτομα είναι ηλικίας 17 ετών  και γι’ αυτό το λόγο συνελήφθησαν και οι γονείς τους οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν όλοι στον Εισαγγελέα.

Το συμβάν έχει αναστατώσει την κοινωνία του Τυρνάβου που για πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπη με τέτοια υπόθεση βιασμού τα τελευταία χρόνια, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι οι δράστες είναι κάτοικοι Τυρνάβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 22χρονη κοπέλα, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι φεύγοντας από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα, δέχθηκε επίθεση από 5 άτομα τα οποία στη συνέχεια τη βίασαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μικροσκόπιο των αστυνομικών είναι και άλλοι δύο νεαροί που ίσως να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι σήμερα είναι πιθανό να υπάρξει και γνωμάτευση του ιατροδικαστή που θα κληθεί να εξετάσει την 22χρονη κοπέλα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ