Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ζωδια

Ενημερώθηκε: 16/05/23 - 22:28

Ζώδια: Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται μεταξύ 2 ζωδίων, έως τις 15.27 στο ζώδιο του Κριού και μετά προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου, όπου συναντά τον Δία, αλλά κάνει και δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα θα σας δημιουργήσει μία σειρά από σκέψεις για ένα οικονομικό θέμα. Ίσως μάλιστα θα υπάρξουν έντονα γεγονότα που θα σας ωθήσουν να κάνετε βεβιασμένες κινήσεις χωρίς να τις σκεφτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη περνά σήμερα στο δικό σας ζώδιο, αλλά νωρίς το απόγευμα καλό είναι να μην αφήσετε έντονα συναισθήματα να σας δημιουργήσουν θυμό και να χαλάσουν σχέσεις χρόνων. Εσείς των 2 πρώτων ημερών, θα έχετε νομικές υποθέσεις που τρέχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η Σελήνη στον 12 τομέα σας, θα σας δημιουργήσει μία εσωτερική αναστάτωση, που θα πρέπει να την διαχειριστείτε με ηρεμία. Το μυαλό σας φτιάχνει σενάρια που μπορεί και να μην υπάρχουν στην πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ασφάλεια σας βρίσκεται στην επιλογή των συναισθημάτων σας και στα πρόσωπα που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο. Επίσης θα έχετε μία πολύ καλή ευκαιρία, από πρόσωπο που είχε παίξει ρόλο στο παρελθόν σας και τώρα έχει έρθει στην ζωή σας, για να  σας φροντίσει. 

ΛΕΩΝ

Η φιλοδοξία σας σήμερα μπορεί να σκοντάψει σε εγωιστικές συμπεριφορές. Είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να κάνετε καλή διαχείριση των συναισθημάτων σας, διαφορετικά θα χάσετε το δίκιο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σε θετική γωνία προς το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κάνετε μία καλή συζήτηση, που μέσα από αυτή, θα βγάλετε θετικές αποφάσεις. Βέβαια πολλά πράγματα κτυπούν στις ευαίσθητες χορδές σας και εσείς απομακρύνεστε για ακόμη μία φορά από πρόσωπα, που ο ρόλος τους ήταν πάντα διφορούμενος, χωρίς να σας ξεκαθαρίζουν τι πραγματικά πρεσβεύουν.    

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν και πάλι, ενώ θα πρέπει να φροντίσετε μία υποχρέωση σας. Η παρουσία του Δία ευνοεί κάποιες συναισθηματικές καταστάσεις, αλλά ο Πλούτωνας που συμμετέχει σήμερα στις όψεις που δημιουργεί η Σελήνη, θέλει να σας υπενθυμίσει μία σκληρή πραγματικότητα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα σας θα έχει μία υπερβολή στις επαφές σας με τους άλλους, αλλά και θα αναγκαστείτε να κάνετε μία σειρά από ασταθείς κινήσεις, που δεν πρέπει να τις υιοθετήσετε στο μέλλον.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η εργασία, η υγεία και η καθημερινότητα σας βρίσκονται στο πρώτο πλάνο. Το ενδιαφέρον που θα έχετε για κάποιο θέμα της υγείας σας, θα είναι πολύ έντονο. Ίσως σήμερα κάνετε μία μεγάλη εργασιακή αλλαγή, αν ανήκετε στις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα καλό είναι να μην ρισκάρετε τα χρήματα σας, αλλά και για κάποιες μέρες, η επιθυμία σας να αποκτήσετε κάποια αγαθά, είναι σίγουρα σε λάθος στιγμή. Επίσης κάποια [θαμμένα] σας συναισθήματα, βγαίνουν τώρα στο φως. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ταραγμένη σήμερα η μέρα σας, ιδίως αν έχετε να ασχοληθείτε με οικογενειακές σας υποθέσεις. Ίσως μάλιστα να πρέπει να ενεργοποιήσετε μία νομική υπόθεση, ή επαγγελματική αδικία που βρίσκεται σε αναμονή.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η ανησυχία σας για ένα θέμα, θα έχει μικρή διάρκεια, αλλά ένταση και ψυχικό πόνο. Σίγουρα η Σελήνη στον 3 τομέα σας, σας κάνει ανήσυχους για τις επόμενες 2 μέρες και θα διαπιστώσετε κάποιες παραλείψεις σας, που καιρός είναι να τις διορθώσετε. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ