Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 22 Μαίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ζωδια

Ενημερώθηκε: 21/05/23 - 23:06

Ζώδια: Ο Ήλιος στο ζώδιο των Διδύμων, θα δημιουργήσει ένα θετικό εξάγωνο με τον Άρη. Η ενέργεια είναι πιο θετική προς μία κατεύθυνση, μία σκέψη, μία απόφαση. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο σήμερα είναι, οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Λέοντες, Τοξότες, που ανήκουν στις 2 πρώτες μοίρες αυτών των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα σας θα έχει αρκετά καλές προοπτικές για να βάλετε σε σειρά την καθημερινότητα σας, να εκφραστείτε, αλλά και να βάλτε ενδιαφέροντες ανθρώπους στην ζωή σας. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να πετάξετε από την ζωή σας τα πρόσωπα που σας δημιουργούν αναστατώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θετική ενέργεια του Ήλιου συνδυαστικά με τον Άρη, ξεπερνά κάθε εμπόδιο που μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις στα σχέδια σας. Τα οικονομικά σας θα έχουν μία θετική πορεία, όπου η διάρκεια θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από μία μέρα, οπότε και ανοίξτε περισσότερο τις φτερούγες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μεγάλη ενέργεια αναπτύσσεται τις μέρες αυτές για σας, ιδίως σε μία χρονική στιγμή που ο Ήλιος περνά από την γενέθλια θέση του. Τα επικοινωνιακά σας ταλέντα θα είναι ανεπτυγμένα και ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε, για κάποιο σημαντικό λόγο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις, αυτές θα είναι πολύ στοχευμένες και θα βοηθήσουν σημαντικά, τα πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Οι φίλοι σας θα έρθουν την πιο κατάλληλη στιγμή, για να σας δώσουν την φροντίδα που επιθυμείτε. 

ΛΕΩΝ

Είστε πρωταγωνιστές και σίγουρα θα παίξετε σπουδαίο ρόλο στα δρώμενα των επόμενων ημερών. Η κοινωνική σας καταξίωση θα εξαρτηθεί με το πόσο καλά έχετε φροντίσει τα σχέδια σας. Ένα σημαντικό σας όπλο είναι η στήριξη σας από τους άλλους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και έχετε αρχίσει να κινήστε μυστικά και αρκετά προσεκτικά, ώστε να μην ξέρουν οι άλλοι τα σχέδια σας, η θετική έκβαση είναι δεδομένη. Είναι πολύ σημαντικό να βάλετε στο πρόγραμμα σας τα επαγγελματικά σας και νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.  

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία πολύ καλή μέρα για να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να μετακινηθείτε και να κάνετε κάποιες συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν για τα πρακτικά σας θέματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προσπάθειες σας δεν πάνε χαμένες σήμερα, όπου ο Ήλιος με τον Άρη σε πολύ θετική γωνία μεταξύ τους, σας φέρνει, επαγγελματική ανέλιξη, αλλά και οικονομικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μία θετική στιγμή να δείτε την προσωπική σας ζωή με περισσότερο ενδιαφέρον. Ιδανική μέρα για να μετακινηθείτε, να πάρετε κάποιες αποφάσεις, αλλά προσοχή στα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα από σας, που μπορεί να σας δημιουργήσουν εμπόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ σημαντική μέρα για σας, όπου η εργασία, θα απορροφήσει ευχάριστα τον χρόνο σας και παίρνετε μέσα από αυτή, την χαρά της δημιουργίας, που σας αναλογεί. Οικονομικά θέματα χρειάζονται προσοχή, αλλά οι καλοί χειρισμοί σας δικαιώνουν.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα το σύμπαν θέλει να σας δώσει μία παραπάνω ευκαιρία για να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα την προσωπική σας ζωή. Αν και βρίσκεστε σε περίοδο, … δοκιμασιών, σύντομα τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα για σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι η στιγμή για να βάλλετε σε σειρά το καθημερινό σας πρόγραμμα. Καλή μέρα για να απομακρυνθείτε από κάποιες κακές συνήθειες, όταν μάλιστα θα έχετε την στήριξη δικού σας προσώπου. Αν σήμερα κάτι τελειώσει, είναι για το καλό σας. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ