Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ζωδια

Ενημερώθηκε: 25/05/23 - 22:37

Ζώδια: Σήμερα το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου, με τον πλανήτη Ουρανό, ανανεώνει τις κοινωνικές επαφές, τους έρωτες, τις σχέσεις και δίνει θετική διάθεση, ακόμη και με μικρής διάρκειας γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την χρονική στιγμή θα σας δοθούν μικρές οικονομικές και συναισθηματικές ικανοποιήσεις, που τις περισσότερες φορές συμβαίνουν χωρίς να τις προγραμματίσετε, λόγο της ανεξάρτητης φύσης του πλανήτη Ουρανού. Ο χώρος σας και γενικότερα πρόσωπα από την οικογένεια, θα σας δώσουν την αίσθηση της ανανέωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας δοθούν ευκαιρίες να κάνετε κοντινά ταξίδια, να ανανεώσετε τις επαφές σας με τους άλλους, να προγραμματίσετε σπουδές, ή να πάρετε γνώσεις πάνω σε θέματα που σας αφορούν . Είναι καιρός για να αποβάλετε καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εύνοια σε οικονομικά θέματα θα υπάρξουν αυτή την χρονική στιγμή. Γενικότερα χρειάζεστε κάποιες αλλαγές για να νιώσετε καλύτερα, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην εργασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναντήσεις με γνωστούς και φίλους, όπως επίσης και ανανέωση στον κοινωνικό σας περιβάλλον θα φέρει η απροσδόκητη Ουράνια επιρροή. Ίσως μάλιστα κάνετε κάποια νέα σχέδια για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής.

ΛΕΩΝ

Η όψη Αφροδίτη με Ουρανό, θα βοηθήσει αρκετά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Σε προσωπικό επίπεδο τίποτα δεν είναι προστατευμένο, αλλά έχετε την τάση της ανεξαρτησίας, ακόμη και μέσα από πολύ δεμένες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι όλα σήμερα αρκετά ανανεωτικά και διαφορετικά. Θέλετε να κάνετε μία μικρή επανάσταση και να έχετε κοντά σας τα πρόσωπα που σας καταλαβαίνουν. Σπάνια πειραματίζεστε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά όταν το κάνετε θέλετε να το νιώσετε και να γίνει για κάποιο σημαντικό λόγο.

ΖΥΓΟΣ

Ο πειραματισμός σήμερα στα θέματα καριέρας, αλλά και σε κοινωνικές επαφές με πρόσωπα κύρους, θα σας δώσει επιτυχία. Ίσως να πρέπει να κάνετε μία αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανατρεπτικές αποφάσεις, ξαφνικές προσωπικές γνωριμίες θα σας βγάλουν από την ρουτίνα. Ο ανταγωνισμός και η κακή σχέση με πρόσωπα από το παρελθόν, θα σας δώσουν ώθηση για να κάνετε μία μικρή επανάσταση, ώστε να μην νιώθετε εγκλωβισμένοι στις ίδιες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ένστικτο σας σήμερα θα είναι αλάνθαστο, αλλά θα πρέπει να μην πέσετε στην παγίδα της ζήλιας. Βέβαια η μέρα σας θα είναι υπέροχη αν καταλάβετε ότι η διασκέδαση χρειάζεται για να ανανεωθείτε μέσα από όλες τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η μέρα σας είναι υπέροχη αν χρειάζεστε μία μικρή δόση ανανέωσης και διαφορετικών πραγμάτων για να βγείτε από την επανάληψη που σας έχει κουράσει το τελευταίο διάστημα. Κάντε μία αλλαγή στην εμφάνιση σας, είναι σίγουρο ότι θα σας γεμίσει ενθουσιασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα οι αλλαγές σας πάνε και είναι η ευκαιρία σας να κάνετε πράγματα που το προηγούμενο διάστημα φοβόσασταν. Αλλάξτε τον χώρο σας, τον τρόπο που εργάζεστε και ανατρέψτε καθημερινές επαναλαμβανόμενες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μία πολύ θετική μέρα για την προσωπική σας ζωή. Είναι καιρός για αλλαγές που θα σας δώσουν επιτυχημένες συνθήκες για την εμφάνισή σας. Ξεκλέψετε χρόνο για ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ