Νίκος Μουτσινάς: Ολη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας σου

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-ct07py7w6gc1"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Νίκος Μουτσινάς: Η κατάσταση υγείας του παρουσιαστή - Το Πρωινό – 29/05/2023","description":"Παραμένει στο νοσοκομείο.","thumbnailUrl":"https://i4thumbs.glomex.com/dC1ibGR0ajQzcm5xejUvMjAyMy8wNS8zMS8wNy8xNl8wMl82NDc2ZjQzMjF

Ενημερώθηκε: 31/05/23 - 21:16

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς από το μεσημέρι της Δευτέρας και για αυτό την Τρίτη 30/05 η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» δεν βγήκε στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής και ηθοποιός παραμένει στο νοσοκομείο και σήμερα υπάρχει ενδεχόμενο να πάρει εξιτήριο. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς έχει μια φλεγμονή, η οποία δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι του το Σαββατοκύριακο με αντιβίωση και για αυτό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» δεν θα βγει στον αέρα ούτε αύριο και το πιθανότερο είναι αυτό να συμβεί όλη την εβδομάδα. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι καλά στην υγεία του και το πρόβλημα υγείας δεν είναι σοβαρό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ