Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουνίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ζωδια

Ενημερώθηκε: 02/06/23 - 23:33

Ζώδια: Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πολύ ιδιαίτερο, εφόσον εκτός από κάποιες πλανητικές όψεις που είναι πολύ σημαντικές, θα έχουμε και την Πανσέληνο την Κυριακή, στον άξονα Τοξότη – Διδύμων. Ο Μεταβλητός Σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την Πανσέληνο, αλλά δεν πρέπει να αγνοήσουμε και την σύνοδο Ερμή – Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, όπου πραγματοποιείται την ίδια μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο σας θα έχει πολύ ενδιαφέρον, όπου η Πανσέληνος θα σας κάνει αρκετά πιο εξωστρεφείς. Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε σχέδια για το Καλοκαίρι, να μιλήσετε με γνωστούς και φίλους, αλλά και να κάνετε μία επιτυχημένη στροφή σε ένα οικονομικό σας θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα σχέδια σας για το μέλλον γίνονται πιο συγκεκριμένα και τώρα θα υπάρξουν κάποια πρόσωπα, που θα συμφωνούν με τις αποφάσεις σας. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε μία πολύ καθοριστική στιγμή και πρέπει να ζυγίσετε τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος θα σας δημιουργήσει ένα πολύ έντονο κοινωνικό άνοιγμα, όπου θα μπορέσετε να έχετε την στιγμή που θέλετε άτομα κατάλληλα για να ωθήσουν τα σχέδια σας. Θα προσέξετε κάποιες υποθέσεις σας να μην σας επηρεάζουν την ψυχολογία, αποφεύγοντας πρωτίστως τα πολλά λόγια με πρόσωπα που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε αρκετά πιο εξωστρεφείς από άλλες περιόδους, ενώ αυτό το διήμερο θα χαρίσει σε σας των τελευταίων ημερών κάτι όμορφο σε προσωπικό επίπεδο. Είστε σε μία πολύ καλή επαγγελματική στιγμή, που καλό είναι να επωφεληθείτε από τις καταστάσεις που παρουσιάζονται.

ΛΕΩΝ

Είστε σε μία έντονη κατάσταση και σίγουρα θα έχετε πλούσιο διήμερο με δραστηριότητες, αλλά και συναισθηματικά θέματα που θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Επίσης ο Άρης στο ζώδιο σας, ενεργοποιεί καταστάσεις που είχαν παγώσει, αλλά προσοχή να δώσετε στον τρόπο που διεκδικείτε ότι σας ανήκει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς οι Παρθένοι, ψάχνετε τις αλήθειες σας και η Πανσέληνος της Κυριακής θα ενεργοποιήσει πολλές καταστάσεις οικογενειακές, αλλά και από το παρελθόν. Ίσως μάλιστα να μην είστε έτοιμοι να δώσετε συγχώρεση σε άτομα που σας έχουν προβληματίσει αρκετά.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ σημαντική η Πανσέληνος αυτή για σας, όπου ήρθε για να σας γεμίσει Καλοκαίρι, μετακινήσεις και μικρά ταξιδάκια. Η προσωπική σας ζωή θα έχει πολύ ενδιαφέρον, αλλά σαν να μην θέλετε να υποσχεθείτε μονιμότητα, σε κανέναν, ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο, όπου πολλά πράγματα θα έχουν έντονο το στοιχείο της διεκδίκησης. Η πίεση που σας ασκούν οι άλλοι, είναι πολύ έντονη και εσείς έχετε φτάσει στα όρια σας. Για σας των τελευταίων ημερών, κάτι θετικό θα συμβεί στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο θα σας φέρει θετική ατομική δύναμη, ώστε να σας κάνει σημαντικούς για τους άλλους, κυρίως στις σημαντικές σας σχέσεις. Εσείς των τελευταίων ημερών θέλετε να ζήσετε μία παραμυθένια κατάσταση, που μάλλον βρίσκεται στο μυαλό σας, παρά σε πραγματικό χρόνο. Τα επαγγελματικά σας θα έχουν μία αλλαγή, που έχει έρθει για σας, την πιο κατάλληλη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον 12 τομέα σας είναι μία πολύ ιδιαίτερη χρονική στιγμή όπου θα πρέπει να κάνετε αναγκαστικά μία στάση, σε ότι σας απασχολεί αυτή την χρονική στιγμή και να μιλήσετε με τον εσωτερικό σας εαυτό. Ίσως μάλιστα να πρέπει να αναγνωρίσετε τους εχθρούς από τους φίλους και όλο αυτό θα σας βοηθήσει πάρα πολύ και στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα πολύβουο διήμερο για σας, όπου θα γεμίσετε τις ώρες σας με πρόσωπα που σας είναι χρήσιμα και αρκετά αγαπητά. Μπορεί να έχετε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις, ή θα έχετε μία έντονη αναζήτηση ευχάριστων καταστάσεων. Σε οικογενειακό επίπεδο, δεν θα λείψουν οι λεκτικές παρεμβάσεις, που θα σας ταράξουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάτι θα αλλάξει στα επαγγελματικά σας και εσείς είστε ανοικτοί να δώσετε μία καλή εικόνα προς τα έξω. Για σας των πρώτων ημερών η πίεση είναι ευεργετική, γιατί θα καταλάβετε τα όρια σας και θα τα απαιτήσετε από τους άλλους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ