Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

Ενημερώθηκε: 11/11/16 - 00:03

ΚΡΙΟΣ
Ο έρωτας μάλλον παίρνει την θέση που επιθυμούσατε και πολύ πιθανόν να έχετε μια πρόσκληση από το άτομο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Ένα μικρό ταξιδάκι θα σας αναζωογονήσει και θα δείτε με άλλη διάθεση τα θέματα που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Πολύ πιθανόν να κάνετε μία ενδιαφέρουσα αγορά που αφορά κάποιο ακίνητο, ή τον εξοπλισμό του σπιτιού σας. Αν και ο οικονομικός παράγοντας σας έχει κουράσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε ένα καταναλωτικό διάλειμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα παρουσιαστούν κάποια εμπόδια στην επικοινωνία σας με τον- την σύντροφο σας. Όλα θα εξαρτηθούν βέβαια από την σωστή διαχείριση της κατάστασης και η εξέλιξη βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Επαγγελματικές εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε ένα οικογενειακό σας θέμα που θα αποδειχθεί και αρκετά δύσκολο. Με πολύ αγάπη όμως και κατανόηση θα μπορέσετε να φέρετε ηρεμία στις σχέσεις σας. Το καλύτερο
σήμερα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα μπορέσετε να βρείτε την χρυσή τομή σε κάποια θέματα που σας απασχολούν. Από το μεσημέρι και μετά θα μπορέσετε να κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι, ή να προχωρήσετε μία καινούρια ιδέα που θα σας επιφέρει οικονομικά οφέλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ πιθανόν να πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια θέματα που αφορούν τον τρόπο που παράγετε έργο. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ίσως να έχετε μία οικονομική ενίσχυση από πηγή μη υπολογίσιμη. Η προσωπική σας ζωή έχει αρκετό ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ
Βρίσκεστε σε μία περίοδο που σας πιέζουν από παντού οι εκκρεμότητες. Θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους και να δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Σήμερα κάντε ένα διάλειμμα στο φορτωμένο σας πρόγραμμα και αφήστε για λίγο πίσω αυτά που σας πιέζουν. Αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρεθούνε πλάι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολύ πιθανόν να αναζητήσετε μια άλλη επαγγελματική απασχόληση, εκτός από αυτή που είδη κάνετε. Η πορεία ή όχι αυτής σας της απόφασης θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά οφέλη. Το θέμα είναι ότι για κάποιους λόγους, τα εισοδήματα σας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα αποφασίσετε για μία σχέση σας. Πολύ πιθανόν οι συνθήκες να είναι πάρα πολύ καλές από το μεσημέρι και μετά. Ένα ταξίδι, μια έστω μικρή μετακίνηση θα είναι η αιτία να ανανεώσετε την ψυχική σας διάθεση και να δείτε με άλλη δυναμική τα τυχόν προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η οικογένεια θα σας απορροφήσει σήμερα αρκετά. Η αγάπη με τους δικούς σας ανθρώπους, είναι ίσως από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για να ξεκινήσετε κάτι πάνω σε σωστές βάσεις. Ίσως μάλιστα το θετικό κλίμα να αποτυπωθεί στην επίτευξη συγκεκριμένου έργου στο σπίτι αλλά και την δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικότερα η επικοινωνία σας βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνετε ένα μικρό ταξίδι, ή να ξεκινήσετε έναν κύκλο εντατικών αλλά και σύντομων σε διάρκεια σπουδών. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιο σας, θα σας κάνει αρκετά δραστήριους και εύστροφους.

ΙΧΘΥΕΣ
Ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί, θα το ρυθμίσετε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Βέβαια να γνωρίζετε ότι αυτή η περίοδος έχει να σας παρουσιάσει ότι οικονομική εκκρεμότητα υπήρχε κατά το παρελθόν και ίσως να έχετε ξεχάσει να τακτοποιήσετε. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η είσοδος της Σελήνης στον Κριό θα σας βοηθήσει.