Ληστεία με πυροβολισμούς σε κοσμηματοπωλείο στην Μεταμόρφωση

 
Ληστεία με πυροβολισμούς σε κοσμηματοπωλείο στην Μεταμόρφωση

Ενημερώθηκε: 20/12/16 - 22:00

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ σε κοσμηματοπωλείο στην Μεταμόρφωση επί της οδού Ποσειδώνος 10. Εκείνη την χρονική στιγμή το κατάστημα ήταν κλειστό, όμως ο ιδιοκτήτης μένει σε διαμέρισμα ακριβώς πάνω από το κοσμηματοπωλείο.

Τέσσερις άγνωστοι δράστες κατέβηκαν από ένα αυτοκίνητο, με βαριοπούλα έσπασαν την είσοδο και αφαίρεσαν από τις προθήκες όσα κοσμήματα μπορούσαν. Ακούγοντας τον θόρυβο βγήκε έντρομος στο μπαλκόνι ο ιδιοκτήτης και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα οι δράστες να στρέψουν προς την κατεύθυνση του τα όπλα τους και να πυροβολήσουν στον αέρα δύο φορές. Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο το οποίο πιθανόν να ήταν κλεμμένο και τράπηκαν σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Στο σημείο εξελίσσεται ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία, ενώ είναι αρκετά πιθανό να πρόκειται για τους ίδιους δράστες που λήστεψαν την εταιρεία "Υφαντής" και τραυμάτισαν τον αδερφό του ιδιοκτήτη και τον γιο του και ίσως τα ίδια πρόσωπα που λήστεψαν κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Πεύκη και πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών που τους κατεδίωκαν στην Μεταμόρφωση.

Και στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις οι δράστες διέφυγαν προς Μενίδι. Στο σημείο οι άντρες της Ασφάλειας εντόπισαν δύο κάλυκες οι οποίοι θα μεταφερθούν τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση, μήπως τυχόν προκύψει σύνδεση με τις άλλες δύο πρόσφατες ένοπλες ληστείες στην περιοχή.

Σχετικά Θέματα:

Ληστεία Υφαντή: “Ήταν αδίστακτοι, πήραν θέση και άρχισαν να πυροβολούν” (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αδερφός του Υφαντή και ο ανιψιός του τα θύματα των ληστών που πυροβόλησαν εναντίον τους (ΦΩΤΟ)

Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς και τραυματισμούς δύο υπαλλήλων στην εταιρεία «Υφαντής» στην Κηφισιά

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί στην Κηφισιά - Πληροφορίες για τραυματίες

Ληστές άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών στη Μεταμόρφωση