«Σήκωσε το γάντι» ο Κικίλιας – Δέχτηκε το ντιμπέιτ με Τζανακόπουλο στον ΑΝΤ1

 
Σήκωσε το γάντι ο Κικίλιας – Δέχτηκε το ντιμπέιτ με Τζανακόπουλο στον ΑΝΤ1

Ενημερώθηκε: 15/03/17 - 10:01

«Μην αγχώνεστε. Μιλάω πάντα ξεκάθαρα. "Όποτε θέλετε" σας είπα» έγραψε σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ απαντώντας σε μεταμεσονύχτιο tweet του κυβερνητικού εκπροσώπου, με το οποίο του υπενθύμιζε την πρόσκληση σε ντιμπέιτ.

Στη θετική ανταπόκρισΗ του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια για τηλεμαχία με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος παρενέβη εκ νέου, σήμερα το πρωί, μέσω twitter:

«Σήμερα στις 19:00 στον Αντενα και τον Νικο Χατζηνικολάου! Ελπίζουμε να έρθει και ο Β.Κικίλιας».

Η κόντρα και η πρόσκληση για ντιμπέιτ προέκυψε όταν, χτες, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ σχολίασε τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην ΕΡΤ ότι «για πρώτη φορά στα επτά χρόνια κλείνει η αξιολόγηση».

«Και μετά έχει σειρά το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και γιατί όχι το σκίσιμο του μνημονίου» είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό ο εκπρόσωπος της ΝΔ, σχολιάζοντας προηγούμενη ανάρτηση του κ. Τζανακόπουλου, ότι «για πρώτη φορά στα επτά χρόνια κλείνει η αξιολόγηση χωρίς επιπρόσθετες δημοσιονομικές επιβαρύνσεις».

«Ευφάνταστα τα tweets σας. Τι λέτε όμως για μια τηλεοπτική συζήτηση; Θεωρώ πως ένας ζωντανός διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας σε ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ., Βασίλη Κικίλια.


Αμέσως μετά ακολούθησε ανάρτηση - απάντηση του εκπροσώπoy της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια

Των αναρτήσεων αυτών ακολούθησε tweet του Νίκου Χατζινικολάου o οποίος απευθυνόμενος και στους δύο έγραψε: «Κύριοι με μεγάλη μου χαρά να φιλοξενήσω το debate σας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων» του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος απάντησε αμέσως καταφατικά στην πρόσκληση του Νίκου Χατζινικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΙΡΟΣ 15/3/2017: Τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια