Θα έδινες 100.000 ευρώ για μια... επίσκεψη στο ναυάγιο του Τιτανικού; (ΦΩΤΟ)

 
Θα έδινες 100.000 ευρώ για μια... επίσκεψη στο ναυάγιο του Τιτανικού;

Ενημερώθηκε: 17/03/17 - 17:42

Ένα νέο τουριστικό πρόγραμμα υπόσχεται πως υπάρχει τρόπος να δείς τα ερείπια από το ναυάγιο του Τιτανικού, από πολύ κοντά, χωρίς να χρειαστεί να βρέξεις ούτε... νύχι.

Η Blue Marble Private, ένας τουριστικός πράκτορας από τον Καναδά θα ξεναγεί με υποβρύχιο τους τουρίστες στο βυθό του Ατλαντικού σε βάθος τεσσάρων χιλιομέτρων.

τουρισμού

Το νέο πακέτο των οκτώ ημερών θα είναι διαθέσιμο από το προσεχή Μάιο και απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν παχιά πορτοφόλια, αφού το εισιτήριο για μια απ' τις εννέα θέσεις κάθε εκδρομής κοστίζει περί τα 100.000 ευρώ.

Το ταξίδι αρχίζει απ' τις ακτές του Νιουφάουντλαουντ στον Καναδά.

Ένα ελικόπτερο ή υδροπλάνο θα μεταφέρει τους επιβάτες σ’ ένα γιοτ, όπου θα περάσουν το πρώτο διήμερο εκπαιδευόμενοι στα συστήματα του σκάφους από επιστήμονες και εξειδικευμένο προσωπικό. Στη συνέχεια θα μπορούν να λάβουν μέρος σε μαθήματα προσανατολισμού στο βυθό και θα μπορούν να βοηθούν το πλήρωμα στο χειρισμό του σόναρ και του υποβρύχιου συστήματος πλοήγησης.

ναυάγιο

Η περιπέτεια αρχίζει την τρίτη μέρα. Οι επιβάτες, τρεις κάθε φορά, θα επιβιβαστούν σ’ ένα βαθυσκάφος από τιτάνιο και ανθρακονήματα, που θα κατευθυνθεί στο βυθό προς το του Τιτανικού.

Προσπαθώντας να προσελκύσει το ενδιαφέρον των τουριστών η Blue Marble Private αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι «το ναυάγιο του Τιτανικού το επισκέφθηκαν πολύ λιγότεροι άνθρωποι απ’ ό,τι εκείνοι που πήγαν στο διάστημα ή ανέβηκαν στο όρος Έβερεστ.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πιάσε μια μπύρα! Σήμερα γιορτάζουμε το St. Patrick's Day (ΦΩΤΟ)

Survivor: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά έχασε ο Μπο

Να μην την...πατήσει ο Ολυμπιακός