Το γεύμα του Κ. Μητσοτάκη με τους ευρωβουλευτές της ΝΔ στην Μάλτα

 
Το γεύμα του Κ. Μητσοτάκη με τους ευρωβουλευτές της ΝΔ στην Μάλτα

Ενημερώθηκε: 30/03/17 - 04:08

Στην Μάλτα διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με θέμα το «Μέλλον της Ευρώπης». Στο περιθώριο της Συνόδου έγινε και μία μίνι σύνοδος με ελληνικό χρώμα.

Ο λόγος για τη συνάντηση που είχε η ομάδα των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Κυριάκο Μητσοτάκη

Δημήτρη Αβραμόπουλο

Συγκεκριμένα, στο δείπνο της ελληνικής αποστολής παρευρέθησαν οι πέντε ευρωβουλευτές της Ν.Δ., ο Μανώλη Κεφαλογιάννη, η Μαρία Σπυράκη, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Γιώργος Κύρτσος και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τον πρόεδρο του κόμματος , τον επίτροπο της Ελλάδας στην Ε.Ε., , καθώς και τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Νέας Δημοκρατίας

Επικεφαλής της «γαλάζιας» αποστολής ήταν φυσικά ο πρόεδρος της , τον οποίο πλαισίωσαν στο ταξίδι του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, ο γραμματέας της Κ.Ο της Ν.Δ., Κώστας Τσιάρας, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του κόμματος Μακάριος Λαζαρίδης, ο γραμματέας Διεθνών Σχέσεων, Γιάννης Σμυρλής και ο Θανάσης Μπακόλας.

Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμη ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (σ.σ. είναι μέλος του think tank του ΕΛΚ «Βίλφριντ Μάρτενς»), ο πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Χρειάζεται πιο τολμηρή Ευρώπη με την Ελλάδα στην πρώτη ταχύτητα

ΝΔ: Ρεσιτάλ αποτυχίας, κυνισμού και θράσους από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ