Survivor: Οι selfies που έβγαλαν στο πάρτυ της Ένωσης (ΦΩΤΟ)

 
Survivor: Οι selfies που έβγαλαν στο πάρτυ της Ένωσης (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 29/04/17 - 20:45

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το Survivor δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του σόου, σε Facebook και Twitter, και μας δίνει μια γεύση για το τι έκαναν Μαχητές και Διάσημοι όσο δεν... τραγουδούσαν στο πάρτυ της Ένωσης.

Ο Ντάνος με τον Σπαλιάρα, αλλά και πιο «ομαδικές» selfies μας αποδεικνύουν ότι παρά τις ίντριγκες και τις κόντρες στον Άγιο Δομίνικο, το πάρτυ της Ένωσης έδωσε την απαραίτητη ανάπαυλα στους παίκτες για να χαλαρώσουν.

Οι φωτογραφίες δείχνουν παίκτες γεμάτους χαμόγελα και αγκαλιές, που ξέρουν να περνούν καλά, ειδικά όταν έρχονται ξανά - έστω και για λίγο- σε επαφή με την τεχνολογία!

Να θυμήσουμε πως το πάρτι της ένωσης «Μαχητών» και «Διασήμων» στο Survivor σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης (που έφτασε μέχρι το 81,3%) και οι παίκτες δοκίμασαν τις φωνητικές τους ικανότητες κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Οι διαγωνιζόμενοι έδειξαν την άλλη πλευρά τους: περιποιήθηκαν τον εαυτό τους, φόρεσαν τα “καλά” τους και επιδόθηκαν σε τραγούδι και χορό κάνοντας τα social media να πάρουν φωτιά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Μία γυναίκα, ένας άντρας, μία «αποπλάνηση»... τι μας λέει ο Χρανιώτης; (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor: Η συγγνώμη του Στ. Χανταμπάκη προς την Ειρ. Παπαδοπούλου και τον αδερφό της

Survivor: Τι... «παίζει» με Γιώργο Αγγελόπουλο και Ευριδίκη Βαλαβάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor: Τι έκαναν αξημέρωτα στην παραλία και προκάλεσαν εγκεφαλικά στην παραγωγή;