Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 3 Μαΐου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 2 Μαΐου από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 03/05/17 - 00:01


ΚΡΙΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή από σήμερα στο ζώδιο σας, θα σας ευνοήσει αρκετά σε θέματα που είχαν σκαλώσει και δεν προχωρούσαν όπως θα θέλατε. Η προσωπική σας ζωή θα ανακάμψει το επόμενο διάστημα, μετά από μία επικοινωνιακή δυσκολία που περάσατε με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα έχουν σήμερα μία καλύτερη εξέλιξη. Ίσως να μην έχετε κάνει τις καλύτερες συμφωνίες το τελευταίο διάστημα, αλλά από σήμερα επανεξετάστε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει που φαίνεται ότι υπάρχουν καλές προοπτικές.

ΔΊΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία σας δίνει προβάδισμα σε προσωπικά θέματα. Η Αφροδίτη εξ άλλου στον τομέα των προσωπικών σας επιλογών, αλλά και των επαφών σας με τους άλλους θα σας δείξει ότι υπάρχει φως στο τούνελ.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Τα οικογενειακά σας θέματα είναι πολύ πιεσμένα από πολλές σκοτούρες αυτό το διάστημα. Σήμερα όμως θα υπάρξει μία λύση σε ένα επαγγελματικό θέμα και η επικοινωνία σας αρχίζει και σας δίνει ικανοποίηση. Φροντίστε την διατροφή σας και την ψυχική σας υγεία.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, συνεχίζει να σας ευνοεί και να έχετε συζητήσεις και προγραμματισμούς πάνω σε επαγγελματικά θέματα. Οικονομικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και θα σας δώσουν φτερά για να καλύψετε κάποιες εκκρεμότητες που σας είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Πολύ σημαντική μέρα για να βάλετε μία σειρά σε οικονομικά θέματα, αλλά και επαγγελματικές συμφωνίες. Βρίσκεστε σε μία πολύ έντονα συναισθηματική μέρα που οι εξελίξεις θα σας δώσουν την θετική πορεία που θέλετε σε βασικούς τομείς.

ΖΥΓΌΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λιονταριού, θα σας φέρει κοινωνικές επαφές και ένα οικογενειακό θέμα θα πάρει μία πιο θετική τροπή. Από την άλλη θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και ανθρώπους καρδιάς, εφόσον ο Ερμής θα βοηθήσει την μεταξύ σας ήρεμη επαφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές σκέψεις και αναθεωρήσεις σε κάθε επίπεδο θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μία ολοκλήρωση ενός σημαντικού θέματος θα προκύψει μετά από πολύ επιμονή. Καλό είναι σήμερα να ξαναδείτε ένα επαγγελματικό θέμα που το είχατε αφήσει από καιρό στην άκρη.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Το φιλικό σας περιβάλλον θα σας δημιουργήσει σήμερα μία πολύ θετική ατμόσφαιρα. Μπορεί να βρεθείτε μπροστά από μια εξαιρετικά ευνοϊκή κατάσταση όπου θα πρέπει να δράσετε γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο ορθόδρομος Ερμής ευνοεί αρκετά την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν και πάλι, αλλά αυτή την φορά θα έχετε στο πιάτο όλες τις λύσεις που χρειάζονται. Πολύ πιθανόν να πρέπει να ακούσετε και την γνώμη κάποιου ειδικού σε κάτι που σας απασχολεί έντονα εδώ και καιρό. Φροντίστε την υγεία σας ή την υγεία κάποιου δικού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα παρουσιαστούν καλές συνθήκες σε κάθε επικοινωνιακό θέμα. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για κάποια προσωπικά θέματα που δεν έχουν γίνει ακόμη ευκολονόητα. Ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση θα σας φέρει κέρδος που δεν είχατε υπολογίσει.

ΙΧΘΎΕΣ

Οι σχέσεις σας σήμερα θα έχουν μία αλλαγή που δεν περιμένατε. Οικονομικά θέματα θα σας δώσουν μεγαλύτερη δύναμη μετά από κάποια συζήτηση ή συμφωνία που θα κάνετε. Η περίοδος αυτή θέλει την φροντίδα σε ότι αφορά την υγεία σας ή την υγεία κάποιου δικού σας.