Στην τελική ευθεία η Εθνική Ελλάδος για την μάχη με την Βοσνία

 
Στην τελική ευθεία η Εθνική Ελλάδος για την μάχη με την Βοσνία

Ενημερώθηκε: 06/06/17 - 01:02

Ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για τον αγώνα με την Βοσνία που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (9/6) στην Ζένιτσα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Οι δύο πρώτες προπονήσεις της «γαλανόλευκης» πραγματοποιηθήκαν το Σάββατο και την Κυριακή, με τον Μίχαελ Σκίμπε να μην αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης με τους Βόσνιους.

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού τέθηκε ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχε κανονικά και ο Κάρλος Ζέκα.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 17:30 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και είναι ξανά κλειστή για τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους.

Οι παίκτες που εχουν προεπιλεγεί για την αποστολή ειναι:

Καπίνο, Καρνέζης, Γιαννιώτης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Ρέτσος, Τοροσίδης, Λυκογιάννης, Σταφυλίδης, Κουτρουμπής, Μανιάτης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Ζέκα, Μπακασέτας, Μάνταλος, Φορτούνης, Δώνης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Βέλλιος

Εκτός είναι ο Παναγιώτης Γλύκος που τραυματίστηκε πρόσφατα και θα μείνει εκτός δράσης για 6 με 8 μήνες, όπως και οι τιμωρημένοι Γιώργος Τζαβέλλας, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Ορίσθηκε ο διαιτητής

Άρχων της αναμέτρησης θα είναι ο Νικόλα Ριτσόλι, ένας πολύ έμπειρος διαιτητής από την Ιταλία.

Ο 45χρονος ρέφερι θα διευθύνει το παιχνίδι έχοντας ως βοηθούς του τους Ρικάρντο Ντι Φιόρε και Λορένθο Μανγκανέλι ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Μάρκο Γκούιντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «τρολάρισμα» του Ρονάλντο στον Μέσι (ΦΩΤΟ)

Συγκινητικός Αντετονκούνμπο:Υπήρχαν ημέρες που οι γονείς μου δεν έτρωγαν για να φάω εγώ και τα αδέρφια μου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατάντιας συνέχεια στον ελληνικό αθλητισμό: Χτύπησαν με φωτοβολίδα Μπουρούση και Παναγιωτόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)