Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 9 Ιουνίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 9 Ιουνίου από την αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 09/06/17 - 01:57



ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας κάνουν αρκετά ανήσυχους με θέματα νομικής φύσης, που αφορούν εσάς ή ένα πολύ δικό σας άτομο. Η πραγματικότητα είναι ότι θα ταλαιπωρηθείτε λίγο με εκκρεμότητες από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας κάνει η Πανσέληνος να ασχοληθείτε. Ένας συνεταιρισμός θα σας βάλει σε σκέψεις και προβλήματα που πολύ πιθανόν να μην είχατε λογαριάσει όταν έπρεπε. Η προσωπική σας ζωή κάτι κρύβει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστείτε πολύ δύναμη ώστε να βάλετε σε μία σειρά στην προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος αυτή θα σας ταράξει σε σημείο να καταλάβετε τα λάθη που έχετε κάνει κατά το παρελθόν. Κάποιοι θα σας εμποδίσουν, ή θα σας κακολογήσουν σε κάτι που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας δημιουργήσει αρκετό άγχος σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα έχετε όλη την προσοχή σας στραμμένη στα επαγγελματικά σας θέματα που νοιώθετε ότι κάτι δεν θα λειτουργεί όπως θα το περιμένατε.

ΛΕΩΝ

Η προσωπική σας ζωή θα βρεθεί σε μία αναστάτωση που δεν θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε. Φροντίστε να χαλαρώσετε ακόμη και αν σας δημιουργούν άδικα προβλήματα οι άλλοι. Πολύ σύντομα όλα θα ηρεμήσουν και πάλι.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο το Τοξότη, θα σας κάνει να στρέψετε όλη σας την προσοχή στην οικογένεια και ιδίως σε κάποιο μέλος που έχει μεγαλύτερη ανάγκη για φροντίδα και προστασία. Η κούραση των τελευταίων ημερών βαδίζει προς την ολοκλήρωση.

ΖΥΓΌΣ

Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα περάσει από μία πρόσκαιρη κρίση και θα σας δημιουργήσει προβλήματα με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Πανσέληνος στον Τοξότη, θα σας φανερώσει την λύση ενός προβλήματος.

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Οικονομικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν υπερβολικά και θα αναγκαστείτε να βρείτε λύσεις που μέχρι χθες αγνοούσατε. Ένα προσωπικό θέμα, σας έχει πικράνει, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε πόσο πικράνατε και εσείς τους άλλους κατά το παρελθόν.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Η Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο σας, θα σας ωριμάσει μέσα από γεγονότα και καταστάσεις που δεν μπορείτε εύκολα να αλλάξετε. Όλα θα συμβούν για να σας οδηγήσουν στο επόμενο κύκλο εξέλιξης, όπου θα έχετε κερδίσει την πείρα που χρειάζεστε.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος θα σας κάνει λίγο ανήσυχους με επαγγελματικά θέματα. Θα σας δημιουργήσει τάσεις απομόνωσης και εσωστρέφειας για κάποιες μέρες. Μην πάρετε καμία απόφαση τώρα που η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερα της.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Τα σχέδια σας θέλουν περισσότερη προσπάθεια, ώστε να τα δείτε να πραγματοποιούνται. Η Πανσέληνος θέλει να σας σταματήσει λίγο τον ενθουσιασμό, για να καταλάβετε περισσότερο την κατάσταση σας και αυτά που θέλετε πραγματικά δικά σας.

ΙΧΘΎΕΣ

Η Πανσέληνος στον Τοξότη, θα σας κάνει περισσότερο εκλεκτικούς σε θέματα προσωπικά και επαγγελματικά. Θα ζυγίσετε και πάλι της καταστάσεις που είχαν συμβεί κατά το παρελθόν και οι αποφάσεις σας θα είναι πιο ώριμες και σταθερές από πριν.