Your Face Sounds Familiar: Δείτε τον μεγάλο νικητή

 
Your Face Sounds Familiar: Δείτε τον μεγάλο νικητή

Ενημερώθηκε: 16/06/17 - 10:28

Your Face Sounds Familiar: Το βράδυ της Πέμπτης είδαμε ένα ακόμα “πάρτι” μεταμφιέσεων με 10 ξεχωριστές εμφανίσεις και εκπλήξεις!

Η πανέμορφη Μαρία Μπεκατώρου υποδέχτηκε και πάλι την παρέα της κριτικής επιτροπής.

Τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τον Νίκο Μουτσινά, την Έλλη Κοκκίνου και τον Σταμάτη Φασουλή, οι οποίοι με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, αξιολόγησαν τους διαγωνιζόμενους.

Τις εντυπώσεις κέρδισε όμως και η δεκάδα των διαγωνιζομένων, καθώς για μία ακόμα Πέμπτη μεταμορφώθηκαν και σκόρπισαν γέλιο και διασκέδαση.

«Δεν με πονάς, δε μ’ αγαπάς»… παραπονέθηκε ο Αντώνης Δόμινος ενσαρκώνοντας τον Πάνο Γαβαλά και συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία από τους κριτές του Your Face Sounds Familiar στο 8ο live, ενώ κέρδισε και 5άρια από τους συμπαίκτες του.

Τελικά το κοινό αποφάσισε να δώσει τους δώδεκα βαθμούς του στην Παρθένα Χοροζίδου που συγκίνησε με την εμφάνιση της, ωστόσο ο Αντώνης Δόμινος με τους 11 βαθμούς που πήρε από το κοινό πέρασε στην πρώτη θέση και είχε τη χαρά να προσφέρει εκείνος τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.