Survivor: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έπαιξε στον τουρκικό τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Survivor: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έπαιξε στον τουρκικό τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 23/06/17 - 11:51

Survivor: Και μπορεί το ελληνικό survivor να συνεχίζεται, στο τούρκικο όμως ο μεγάλος τελικός είναι γεγονός και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο μοναδικός παίκτης που «ήταν καλεσμένος».

Τουρκάλας Σαμπριγιέ

Όχι με τη φυσική του παρουσία προφανώς αλλά με ένα ολόκληρο αφιέρωμα που αφορούσε το φλερτ της και του «δικού μας» Κωνσταντίνου κατά τη διάρκεια του Ελληνο τουρκικού παιχνιδιού!

Ο... έρωτας μεταξύ των αντίπαλων παικτών ξεκίνησε με βλέμματα, προχώρησε με... τζατζίκι, συνεχίστηκε με ένα λουλούδι και ένα φιλάκι για να κλείσει με ένα χαστούκι.

Κωνσταντίνος

Όταν οι δύο ομάδες βρέθηκαν μαζί σε έναν χώρο για φαγητό και γλέντι, η τουρκάλα παίκτρια Sabriye Şengül, πήγε στο τραπέζι των Ελλήνων και πρόσφερε ένα πιάτο με τζατζίκι στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Λίγο αργότερα, ο σηκώθηκε και της έδωσε ένα λουλούδι και ένα φιλί στο μάγουλο.

τουρκικού Survivor,

Σε συνέντευξη που έδωσε στη συνέχεια, στην κάμερα του η Σαμπριγιέ ανέφερε:

«Αυτός που με επηρέασε πιο πολύ ήταν ο Κωνσταντίνος. Δεν είδα κάποιον στη ζωή μου τόσο γλυκό, τόσο θερμόαιμο, τόσο ντροπαλό και τόσο χαριτωμένο. Πραγματικά ήταν πολύ ευγενικός. Ήταν το πιο όμορφο αγόρι που έχω δει στη ζωή μου. Τον ερωτεύτηκα, δεν θα μου ξέφευγε αν ήταν Τούρκος. Πραγματικά ερωτεύτηκα, μακάρι να είχα ένα φλερτ σαν τον Κωνσταντίνο, ντροπαλός, ευγενικός, χαριτωμένος και γλυκός»!

Στο ελληνικό στρατόπεδο, οι Μαχητές τρόλαραν τον Κωνσταντίνο. «Τελευταία νομίζω ότι έχεις γίνει ψιλοχταπόδι και παίζεις διπλό ταμπλό Ελλάδα-Τουρκία. Χταπόδι έχεις γίνει, ο πλοκάμιας», του είπε ο Γιάννη Σπαλιάρας και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Η κοπέλα μου έδωσε τζατζίκι ρε φίλε, να μην της το ανταποδώσω; Είχα τον Κώστα που με έπεισε, δεν θα είχα πάρει το θάρρος. Το προχώρησα λίγο κι έδωσα κι ένα φιλάκι».

Δείτε εδώ τι έγινε: