Προβλήματα για τον Ντάνο-Βρίσκεται λίγο πριν τα ασφαλιστικά μέτρα

 
Η φανατική θαυμάστρια και τα ασφαλιστικά μέτρα

Ενημερώθηκε: 20/07/17 - 21:19

Δεν είναι πάντα θετικό τελικά να αποτελείς το νούμερο ένα πρόσωπο δημοσιότητας στην Ελλάδα.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα και με το που ακούμπησε το πόδι του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Ντάνος κατάλαβε ότι αποτελεί πόλο έλξης για πολλές Ελληνίδες και το νούμερο ένα όνομα στην χώρα αυτή την στιγμή!

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο περνάει και την ιδανική ζωή

Το περιστατικό με την θαυμάστρια

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του που επικαλείται το Athensmagazine.gr, o Ντάνος εδώ και μια εβδομάδα που έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Σκιάθο, έχει δεχτεί απίστευτη αγάπη από όλους τους συμπολίτες του σε σημείο που αυτό καταντάει ενοχλητικό!

Συγκεκριμένο μια θαυμάστρια του Ντάνου από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο νησί τον έχει πάρει από... πίσω και δεν τον αφήνει από τα μάτια της λεπτό! Αρχικά ο μεγάλος νικητής του Survivor γοητεύτηκε από το ενδιαφέρον της νεαρής κοπέλας, όμως στην συνέχεια το πρέσινγκ άρχισε να γίνεται ενοχλητικό αφού η συγκεκριμένη θαυμάστρια έχει κατασκηνώσει ακόμα και έξω από το σπίτι του και δεν το κουνάει "ρούπι"!

Μάλιστα ο Ντάνος φέρεται πως έπιασε ο ίδιος την κοπέλα και με ευγενικό πάντα τρόπο της είπε να απομακρυνθεί διότι η όλη κατάσταση έχει αρχίσει να τον ενοχλεί! Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες φέρεται έτοιμος να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της...