Για το θετικό αποτέλεσμα η ΑΕΚ

 
Για το θετικό αποτέλεσμα η ΑΕΚ

Ενημερώθηκε: 14/09/17 - 09:26

Η ΑΕΚ επιστρέφει απόψε και επίσημα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θέλει να γυρίσει με το θετικό αποτέλεσμα από την Κροατία και την έδρα της Ριέκα, ώστε να έχει από σήμερα το πάνω χέρι για τη δεύτερη θέση του γκρούπ (20:00, Cosmote Sport 2HD & thepressroom.gr).

Με πολλά προβλήματα έφτασε στην Κροατία η αποστολή της Ένωσης, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην υπολογίζει τους Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλο, Γιακουμάκη, Γκάλο και Λαμπρόπουλο.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, στα άκρα της άμυνας τους Μπακάκη (δεξιά) και Λόπες (αριστερά) και στο κέντρο της άμυνας τους Βράνιες και Τσόσιτς.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιμόες με τον Γιόχανσον, με τους Χριστοδουλόπουλο και Κλωναρίδη στα πλάγια. Ως "δεκάρι" θα παίξει ο Μάνταλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Λιβάια.

Η Ριέκα είναι μία αντίπαλος που γνωρίζουν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League και χθες ο Ισπανός τεχνικός έκανε τις τελευταίες αναλύσεις του στους ποδοσφαιριστές του.